Friday, June 24, 2011

lme lagi ke???

Posted by cahayaberbisikan at 5:36 PM
hari tu jmpe si dia...wlpn tak lme tpi kre precious moment gak la tu...yela memandangkn dah dkt nk sthun ktorang tak jmpe...i miss him so much rght now...tapi pas ni tak tau la jmpe lagi...yela mmemndgkn ktorg msg2 bz...aku plak bz kje dia plak bz dgn bnde lain..hm..mintak2 la allah tetapkn hati dia..aku tak nk bnde lme jd lg..yela hdup n tggal bjauhan ni mcm2 bleh jdi...aku tkut seh...slme ni puas aku mnjauhkn dri n snypkn dri aku drpd sesape je...aku harp sngat ktorg takde mslah lgi pas ni...i love him so muchhhhhhhh!!!! n no one else in my heart

0 comments on "lme lagi ke???"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN