Wednesday, May 25, 2011

akhirnyeee....

Posted by cahayaberbisikan at 2:43 AM 0 comments
hmmmm...sape kje tu sng?? ya allah nk cri duit tu pnyela susah thap gaban....msuk 2mggu kje aku dh mle jmpe mcm2 rgam org...ade tu yg tlampau cerewet n ad tu plak yg cincai2 je...klau kne planggan yg cincai2 tu ok la jgak....mklmle kje kdai hp ni kne bnyk sbar la ktekan...cme aku cm agk kcwe n rse cm tak bkbolehan ble uncle ade...yela sume yg aku wt cm nmpk taak btul je...dia ingt aku tak prktikkn ap yg dia ajr kot...cbe korg byangkn...klau dh planggan tu tak nk topup gne e-load takkn aku nk pkse plak...customer is freed to choose what they want right?? aduihhh...tpi uncle tu?? ntah la aku pn tak tau la nk explain cm ne...hnye allah je nmpak...ble system wat hal or topup customer lmbt msuk n dia cm nk blame aku...pdhal dh sistem tu wt hal...so??? takkn aku nk msukkn no diorg lju tnpe double chck kot??? naya nnti klau slh msuk...pastu nnt klau dh slh, aku jgak yg dslahkn blik...aduhhh...susah btul la kje dgn cne ni....diorg nk yg complete 100% je...tlg la pk kn pkrje diorg tu ckit...tkkn sumeny diorg nk pkje diorg mmpu wt cm diorg nk...pkje diorg tu bkn robot la...aku cm tak sabar je nk smbung bljar...tak pyah pk krenah org lain n just pk dri sndri je...habis cte...

Sunday, May 15, 2011

just want 2 sharing something with all of u guys

Posted by cahayaberbisikan at 11:55 AM 0 comments
hai korang nmpknye smlam aku tak smpat nk posting pape kt blog...so smntre ad mse yg hnye skangkang kera ni...eiii...ad ke mse sekangkang kera?? tak kisah le...ok kte blik ke cerita asal ea??...sebenarnye smlm aku start krje kt kdai hp...alhamdulillah...dpt le duit kocek ckit wlpn tak svrape...at least tak de la aku mmbebankn sngat parents aku...yela diorg pn bnyk jgk nk gne duit...nk byr bil tu la bil ni  la...n mcm2 lagi la...kn3?? aku pn mnaip ni mcm lipas kudung yela...aku msuk kje pkul 10 pg n smpai 9.30mlm....2mggu lg kitorg akn ade roadshow...so lets meet us at giant muar (promote ckit)....huhuhuhu...smlm aku ingt nk kecoh2 ckit kat korg tapi blik rmah smlm dh dkt pkul 10 so aku pn just mndi2 cpat2 n terus tdo...mkn pn tak...hehehehe,,,okla...till there...tatatititutu...chao

Thursday, May 12, 2011

betul ke minggu dpn???

Posted by cahayaberbisikan at 11:08 AM 1 comments
aku agak tkjut beruk la ble dgr result pspm kluar mggu dpn...tu pun aku dpt tau drpd cik wana wani di aidilfitri...ehhh?? ap aku tlis ni...wana...jgn mrah yeee....hehehe..tukn nme timangan ko kn kt mtrik zman mde2 dlu kn...hahahaha...papepun thanks la bg info tu wk2 aku call ko tu...aku pn cuak +sakit perut+tak tentu hala+mcm2 lg la...huhuhuhu...pendek kte klau dcmpur sume ni tak tau la ap jdnye...aku cuak ni...ap la agknye result aku dpt ek??? OK ke KO??? adushhhh...kebengongan dan kerisauan tlah mlnde dri...pndek kte tk sng dduk la....hopefully dpt la result yg bgus2 n dpt further study kt u yg bgus gak...aku pn ad cita2...nk bhgiekn parents aku...nk jgk wt diorg bgge dgn ank diorg....

Wednesday, May 11, 2011

maaf...

Posted by cahayaberbisikan at 5:45 PM 0 comments
korg before that aku nk say sorry berjuta2 kali ye ats kesilapn tknikal dlm blog ni mse korg tgh view..mklmle mgkin korg nmpk ade caca marba ckit la...mklmle aku tgh modified blog ni...hehehehe....sorry sngt2 ye...ttbe plak aku dpt idea n mood nk ubh blog ni...hehehehe...btw thanks 4 ur support n dnt 4get to keep on visiting my blog okayyy!!!! a warm welcome from me to all of u....mmmuuuuaaaahhhhhh

Saturday, May 7, 2011

aku dah redha......

Posted by cahayaberbisikan at 10:26 AM 0 comments
aku tak tau nk start n mle dri mne...ehhhh...ap aku mrepek ni...start n mle tu kn sme je...adoiiii....awl2 lg dh bengong....hmmmm...korg msti pcy kn pertemuan itu indah n perpisahan itu amtlah mnyakitkan....inilah yg btul2 aku rse....mmg sukar nk dluah dgn kte2....hmmmm...mmg aku syg kat dia tppppiiii cre dia tu yg wat aku btul2 makan hati berulamkan jantung....korang bygknlah dah la dia ceroboh akaun facebook aku...bkn aku nk tuduh la klau tak msekn dia bleh bce sume msg n chatting aku....korang cnfirm dh tau kn yg chat kt fb skrg ni dh bleh upgrade jd msg kn???? aku pn sbnrny sllalu offline chat tapi aku akn bls pape org hntr lalu msj fb pas tu dia slh fhm n kte aku lyn llaki kt msg fb tu sdgkn bnde adlh chat sbnrny...ya allah...pas tu dia kte la yg aku ni dh kisah psl dia lg la...dgn ap yg blaku antre aku n dia, bnyk ajr aku ap erti sebenarnye sabar tu....aku tak tau la nk luahkn cm ne..kt cni lah tmpt aku curah sumenye...hmmm...love doesn't necessarily create happiness but happiness itself create love...inilah yg aku bljar baru2 ni...ap yg aku nk skrg ni ialah kjar cnte hakiki dari allh buat mse ni...mgkin allah bg aku ujian ni...aku doa sngat2 aku dpt g jauh dri cni...hmmm...aku btul2 tak fhm ap yg dia nk...jnji pn dia tk onah tnaikn....seriously he is my first love n wlapn aku pnh bljar kt tmpat org aku tk pnh ade pggnti dia....tpi diaaa??? tuhan je yg tau...hmmmm....

Monday, May 2, 2011

smlam....hari ni....n esok...may be...kwang3

Posted by cahayaberbisikan at 10:11 AM 0 comments
smlam aku attend wedding ceremony kat somewhere in batu pahat...yang aku nk share kt cni dgn korang bukn psal pengantin or mkanan tapi yg aku nk share smstinye ap yg aku nmpk smlm dgn korang...yg myntuh hati wanita aku smstinye pasal sorang atuk tua ni....mle2 aku nmpk atuk 2 cm biase je tapi ble aku amat-amati barulah aku tau yg atuk tu sbnrny buta atau dlm bi ialah blind...aku jd sedih n kecian plak tgk atuk tu....sayu je aku tgk atuk tu mkn...cbe korang bygkan wlaupun atuk tu buta tapi dia tak harapkn pun bntuan anak n mnntu dia utk mkn...cme aku nmpk mgkin ank or mnantu dia yg ad tlg amikkn nasi n lauk...no wonder la kn...takkn atuk tu plak kot yg nak g amik mkn sndri...clap2 hari bulan krang habis berterabur mknan dia nnt...brulah aku sedar yg wlpn kita ni yang ad kmmpuan utk wat kje sndri pn kdg2 still mnhrpkan bantuan org lain tapi atuk tu wlpn buta tapi dia msih bleh independent....so, from what i've saw yesterday it has taught me somethng new....ok..tu cte smlm pnye...klau aku ters-terusan cte takut plak mleleh air mte aku karangg...mklmle aku ni tak bleh tgk bnde yg sedih2..heheheh...ok let talk about today...anythng u'll like to suggest?? hehehehe...sengal la plak aku ni...hehehehehe....hari ni mak aku suh g cari kje ajk adik aku tman tapi adik aku plak tak nk n dia kte dia nk rehat,,,adushhh...pening ah skrang ni...yela mmndagkn aku dh pn 19thun tkkn la nk dok diam je kan cti lme2 ni...pening den pk...tapi nk cari kje kt ne?? ni la selalu ad dlm mentol kt kple aku ni...hehehehehe...dhle.. ckp psl lain plak la....esok cm ne plak ek?? aku pn tak tau...yela aku bkn ahli njum pn yg bleh tilik ap yg blaku esok....heehehehehe..okla...chao dlu...tatataatitititttutututu....assalamualaikum
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN