Monday, January 24, 2011

alhamdulillah...

Posted by cahayaberbisikan at 7:20 PM 0 comments
alhamdulillah,3hari yg lpas aku slmat mnyambut hri lahir yg ke-19...hopefully dprmudahkan sgle urusan aku n aku bjye cpai stiap ap jua yg aku impikan slme ni...aku rse trharu sbb bleh dktekan hmpir sume kwn2 aku tak lpe kt aku..wlpn ad yg wish lmbt,at least dia ttp ingt kt aku..thanks again...tk lpe jgak aku nk ucpkan jutaan trime ksih ats hadiah yg mmg special...tp dlm2 bnyk2 tu aku tharu dgn ucpn dri syamir...2x dia wish aku...wlpn nmpk mgkn pd org lain ucpn tu biase je tp pd aku tak..mmg lain...ni la dlm tmpoh 19thn aku hdup 1st time aku dpt ucpn cm tu...wlpn tnpe hdiah tp ucpn tu btul2 wat aku tsntuh hati n sdar klmahn aku...aku tk de lgsg amk hati or pape tp mmg rse bruntung sngat..dlm ucpan tu dia tulis 'epy  bfday tau..blajar rjin2..ingt mak ayh tau..n yg pling pnting ingat ALLAH...n jge diri baik2..' thanks syamir for gving me support n alwys remind me...thanks jgk dah ajr bnde yg plg pntg dlm hdup ni...thanks jgak dah bnyak tlg...

Thursday, January 13, 2011

hari nikan.......

Posted by cahayaberbisikan at 11:39 AM 0 comments
assalamualaikum....hari ni hari last exam...yg ade dlam kple kitorg skrg ni smstny dah tbygkan ktil n tilam kat rumah...maklumla dah dekat 2 blan tak blik rumah...so smstinye rndu sgle-gleny yg ad kat rumah....aku pun smstinye rndu gak...trutmeny bantal aku tu...lpekan jap la cte tntg bku2 n kje yg dah mmg mlambak nak kne buat tu...hmmmm....smstnye blik ni aku nak melantak makn sume mskan mak aku yang sdap2 blake tu especially asam pedas...ya ALLAH,mmg sedap thap dewa...confirm aku takkan toleh2 lain pnye ah...blik ni jugak aku plan nak wat mcm2...salah satuny smstnye nak 'qadak' tidur.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN