Monday, February 21, 2011

alhamdulillahhhhh....

Posted by cahayaberbisikan at 9:06 PM 0 comments
aku akhirny,dpat jgak mluangkan mse mnulis d blog ni wlpn skjap...mklmle bz thap dwe...mmg mkin sem nak dkat hbis mkin la huru-hra sumeny mcm jet je laju..kte ni plak kne kjar laju2...mmg kne kuat mntal n fzkal la...klau tak tau la nnt cm ne....hpefully dlm tmpoh yg tggl dlm sbulan lbih ni aku mmpulah peroleh kputusan yg tbaik...aku pn mnsia biasa yg ad impian n cte2 nk kjar...aku tak hrpkan ssuatu yg thap hyper yg blum tntu aku bleh dpt cme aku just bhrap dpt la genggam smthing yg mmpu wt parents aku snyum n bgge ckit ats kjyaan ank dia,,,mklmle aku knela tnjuk cnth kt adik2 aku mmndgkan aku ank 1st dlm fmily aku yg cntnue stdy..aku ade akak tp dia tu lain ckit...sng kte susah nk dbentuk...dia pn skrg ni dh kje...so mgkn tu yg trbaik utk dia kot..apepn aku doakn yg tbaik jela utk dia...hri tu result kluar..aku dpt brte baik n bruk...math n bi aku truk...mcm aku tak blajo pape je sdgkn aku dh stdy...tp kte kne ingt tkdir allah...mgkin dia dh tntukan yg tbaik utk aku kot...insyaallah...brte baikny lak,aku dpt fz n chem B- & B+...ALHAMDULILLAH..tk sia2 ushe aku...tk lpe gk aku nk say tq so much to serin yg bnyk bntu aku,,,yela tnpe dia gk blum tntu aku mmpu smpai ke thap..tu ha dia kt sblah aku

Saturday, February 12, 2011

hmmmmmmmmm...give up dah

Posted by cahayaberbisikan at 8:45 PM 0 comments
hri ni 1 hri aku bsan thap dwe...yg sorg bz yg sorg lg bz gak....aku ni dh mcm mlukut dtepian gntg je...boring ah...ntah ap agkny diorg tu wat...clap2 bkepit dgn pmpn lain...pas tu bgla alsn pape...tp kdg2 tak msuk akal lgsg...eeeeeeeeeeeee....bringnyeeeee...kje dah mlmbak dah...tensyen pn ade...isnin ni result kluar...lg la haru diwtny...adoi...

Friday, February 11, 2011

hmmm...

Posted by cahayaberbisikan at 4:36 PM 0 comments
diam tak diam isnin ni result ups dah nk kluar...aku mmg tkut n tak sng duduk skrg ni...hopefully result bgus la n takde failed lgsg wlpn 1 sbjek je...aku tkut pointer klau jtuh...cm ne nk struggle dgn org lain t? aku pn ad cte2 n impian nk msuk unversti..nk wt mak ayah aku bgge dgn aku...ya ALLAH,sesungguhnye kau la yg maha berkuasa n maha memperkenankan setiap pmntaan hamba mu...

Tuesday, February 8, 2011

aduhai...dah pack btmbah pack la plak

Posted by cahayaberbisikan at 5:49 PM 0 comments
aku mkin pning dgn situasi sem2 kat matrik ni..naik je cti thun bru cne hbis sumeny jd tak tntu hle,,,mkin btmbh pack plak tu...dah terkontang kanting nak cyap kn assngment lg dgn ttor yg mlmbak lagi..presentation bi lg...aduhai..mmpu ke aku ni nak fight against sume ni? ape pun,,, aku kne yakin dgn dri aku n teus berusha tnpe knal erti putus asa..NAJWA GO!!!! U CAN DO IT!!!!! esok mlmbak dah test n quiz...btmbah tensyen ble esok jgak ckgu mus take over kuliah math wthout any notes...ya allah....kuatkn azam aku ya allah,,,NAJWA!!!!!!! INGAT KJYAAN BERMULA DGN KESUSAHAN N KGAGALAN...TNPE 2BNDE TU KO BKN SESAPE..JGN GIVE UP...INGAT MAK AYAH YG PASANG HRPAN KAT KO N KO JGAK JD CNTH KAT ADIK2 KO....

Saturday, February 5, 2011

sdihnyeeee

Posted by cahayaberbisikan at 4:46 PM 0 comments
hmmmm...diam tak diam esk dh kne blik smle..pas ni tk blik lg...blik pn tgh bln 4 nnt...aduhai...sedih2...dh la tak lme lg result ups keluar,,,aku cuak ni...hopefully bleh la dpt sume B dlm 3sbjek tu...kalu truk hbis la ku...malu aku kt mentor aku...dh la dia bnyk dh tlg aku..aku tk nk ah wt dia kcwe dgn aku...a part from that aku tgh pning skrg ni,cm ne ni? "Mr Winchester"....AP PTUT AKU WAT NI? nk trus trg cm ne ni? pening den ni...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN