Thursday, June 28, 2012

aku jatuh cinta ♥

Posted by cahayaberbisikan at 10:10 AM 0 comments
hari ni confirm satu hari aku snyum je smpai telinga~ terima kasih ya ALLAH kerana menggerakkan hati aku untuk jatuh cinta..ehhhh?? korg jgn slah faham plak...yg aku mksdkn jatuh cinta bukan bmkne aku jatuh kt seseorang BUT  I'M FALLING IN LOVE WITH THIS RAINBOW AL-QURAN...

pink rainbow al-quran



actually. i've been dreaming on this alquran for a long time..i have asking my dad for this but he asking me back where should he find this al-quran?? seriously, my heart deeply in love with this rainbow al-quran...n i wish i could get this al-quran for my birthday present..even if i can have a copy of it, it's alhamdulillah  ☺☻ 
FIY too, this rainbow al-quran have it own speciality in which different colour for different juzu'...u may take a look at the picture...

colourful pages..different colour  for different juzu'
niat yang baik insyaallah allah akan makbulkn kn? hopefully i can get this soon..ameen~



Wednesday, June 27, 2012

welcome july ♥

Posted by cahayaberbisikan at 9:43 PM 0 comments
hye cinta   !! oppsss..maafla mood jiwang2 plak hri ni..haha..mgkin sbb final exam kot hritu..haha..tu yg ter'weng' sikit smpai hri ni..rseny dh lme aku xupdate blog yg serba pink aku ni..haha~ dh hmpir berhabuk + bersawang rasany ni..tmbah plak cuace yg xmnntu skrg ni kn  ☀ ☁  bak kte org tua2 sediakan ☂  sblum hujan..*eh ap kaitanny ni??* but then tbe2 plak mlm ni tergerak nk update entry blog..well, how your's day?? is everything goes fine?? aku?? alhamdulillah so far everything still be fine..mklmle cuti hmpir 3bln kn? lme tu..planning nk amk car driving license tp atas sbb2 tertentu tpksela ditunda..mklmle cuti ni agk bz ckit..kahwin?? ehhh,bukan bz sbb nk kahwin tp adela hal2 yg xdpt dielakkn..hmm..pejam celik pejam celik sekejap je kn kte hampit mlangkah ke bulan julai plak kn? bermakna bulan syaaban bakal melabuhkan tirai n selmat datang pula ramadhan..msti korg semua excited nk rye kn?? haha~ *selamat hari raya,kami ucapkan kpd semua,mntak mak kuih sepotong kerna sy mahu makan..lalala  ♫ ♬♪♩♭♪  overdose mood nk rye sngt ni* ble dah masuk bulan julai ini bermakna kita bakal menjejakkan kaki ke bulan ogos plak..eh korg 

semua tau x ap event bulan ogos tu?? raya?? hmmm tu jela yg korg ingt kn..haha..kn bulan  kemerdekaan 

tu ☺☻...hmmm..FIY i'm officially  done with my first year n this mean that i'm gonna be a senior

 to the new student this coming september..wowwww~ so excited~ lalala *^_^*   ehhh,lpe plak

 nk share dgn korg something..for the next sem, i'm not going to stay at hostel anymore..this mean that i need 

to be more independent n look after my self very well..i'm gonna stay with 4 others but they are not come 

from same faculty as i am from the electric n electronic engineering faculty but they are from the environment 

civil engineering faculty..n they are my senior..gonna stay with 'akak2' {。^◕‿◕^。} so, i'm gonna live in a 

new environment that mixed all the spices..mklmle xpnh tggl kt rmh swe kn? kne la bljr msak n for surely kne

 manage time very well.. trse sedih n sayu hati meninggalkan G4D213..mklmle 2sem dduk kt blik tu kn..yg 

pling bestny ialah pemandangan tgkap bilik aku yg mghadap tasik tu..mmg buat aku deeply fall in love la kt 

tmpt tu ♥ ♥ ♥ mkin tulis makin aku rse sayu plak T.T ok, just take a look at below pic ok




kayak time!!


tgk dri tgkp blik jela


Saturday, June 16, 2012

semua isi hatimu.........

Posted by cahayaberbisikan at 4:28 PM 0 comments

Kau katakan padaku
Betapa lelahnya dirimu menghadapi aku
Kau katakan padaku
Ingin kau mengakhiri semua ini
Tak bisakah engkau cuba
Melihat diriku dan semua cintaku
Tak bisakah engkau cuba
Hargai hatiku dan perasaan ku untukmu
Cubalah tuk mengerti aku
Seperti aku yang mengerti semua tentang dirimu
Cubalah tuk merasakanku
Seperti aku yang merasakan semua isi hatimu
Tak bisakah engkau cuba
Melihat diriku dan semua cintaku
Tak bisakah engkau cuba
Hargai hatiku dan perasaanku
Yang hanyalah teruntuk dirimu
Cubalah tuk mengerti aku
Seperti aku yang mengerti semua tentang dirimu
Cubalah tuk merasa aku
Seperti aku yang merasakan semua isi hatimu
Cubalah tu cubalah tuk mengerti aku
Cubalah tuk merasa aku
seperti aku yang merasakan semua isi hatimu
Semua isi hatimu.............




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN