Thursday, June 30, 2011

arrrrggggghhhhhh!!!!! tensyen btul aku

Posted by cahayaberbisikan at 12:42 PM 0 comments
hari ni btul2 wat aku tensyen n nak marah je....baik2 mood aku ok je mle2 tadi tbe2 trus nak meradang je...nasib baik la aku ni pmpn n bleh pk ckit nk control rse marah tapi klau ikutkn hati aku yg pnas ni nak aje sume brg aku baling...sume ni gre2 sorg minah ni ha punye pasal...adoiiii!!!!

Friday, June 24, 2011

lme lagi ke???

Posted by cahayaberbisikan at 5:36 PM 0 comments
hari tu jmpe si dia...wlpn tak lme tpi kre precious moment gak la tu...yela memandangkn dah dkt nk sthun ktorang tak jmpe...i miss him so much rght now...tapi pas ni tak tau la jmpe lagi...yela mmemndgkn ktorg msg2 bz...aku plak bz kje dia plak bz dgn bnde lain..hm..mintak2 la allah tetapkn hati dia..aku tak nk bnde lme jd lg..yela hdup n tggal bjauhan ni mcm2 bleh jdi...aku tkut seh...slme ni puas aku mnjauhkn dri n snypkn dri aku drpd sesape je...aku harp sngat ktorg takde mslah lgi pas ni...i love him so muchhhhhhhh!!!! n no one else in my heart

Beribu Sesalan - Jaclyn Victor, Ning Baizura dan Shila Hamzah

Posted by cahayaberbisikan at 4:34 PM 0 comments

Wednesday, June 15, 2011

hmmmmmmm...skit perut la plak hari ni

Posted by cahayaberbisikan at 2:52 PM 0 comments
waduhhhhh3...cuti yg best hari ni bleh skit perut la plak...mngacau btul la...nyampah....tapi nk wt cm ne dah nsib kn...nk wt cm ne....hpefully ok la cpat nnt...aminnn
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN