Friday, March 25, 2011

why this week everything seem like going to be ruin????

Posted by cahayaberbisikan at 3:27 PM 0 comments
minggu ni pada aku sngat la tak best...yela mcm2 tjdi minggu ni....dh le mle2 tmpt aku kne serang dgn semut...3kali aku bersihkan tapi tak hilang2 gak...plik...mungkin sebab cuace hujan stiap ptg dh wat rmah semut tu musnah n diorang hncur...hmmmm...ntahla....but it just my assumption....pastu...aku kne serang sakit perut yg thap dwe...masyaallah,skitny hnye allah je tang tau ap aku rse waktu tu...rse cm dh nak mati je pn ade....tp aku tak bleh mngalah aku kne brthan n tunjukkn yng aku tak lemah...mgkin silap aku gak wktu pg tu tak shur dlu n pastu trus puase...tu yg perut aku masuk angin tu...kbtulan mlm tu aku dh mkn roti,so aku wat assmption tu dh kre sahur skli gak la....hehehe...pastu,,,,hah,amik aku...kne tak skit perut thap dwe...smpai aku terbongkok-bongkok nk jln....tapi alhamdulillah,,,sekrng ni dh ok....mgkin allah nk uji kot sjauh mne aku bsbar hdpi dugaan ni....bkn aku tak nk wat revision or g kliah tpi tiap kali aku dri je mmg skit dia dtg tahp dwe...smpai aku tpkse bongkok2...aku rus je tdo lpas solat maghrib mlm tadi sbb tak tahan sngat...n hpefully dgn tdo dpat la krgkn skit tu....hmmmm...by the way skrang dah 100% ok..thanks to god for giving me the strength....

Friday, March 18, 2011

alhamdulillahhhhh.........fz n math pre-pspm dh brakhir pn...

Posted by cahayaberbisikan at 7:22 PM 0 comments
smlm math n hari ni fzik plak....tp dh hbis dah....alhmdulillah...aku tk tau la bleh dpt mrkah ok ke tak...tp at least aku dh wt yg terbaik...hpefully lulus ah...hahahaa....soalan pnyela bleh wat aku tonggang tblik tp at least aku dh mncbe...tak sbar nk blik rmah n borak2 dgn mak...rndu bnget seh...hahahhaa...mklmle aku ni kn mmg rapat dgn mak n aku ske sharing ap je dgn mak aku....tmsuk la pasal pakwe ke or pape jela....tp mmndgkan aku takde pkwe skrg ni sooo psl pkwe takde la nk share....hahahahasumenye ktorang sharing together...i love my mum sooooo muucccchhhhhh...hahahaha...hri ni mood aku tlbih happy plak...tlbih mkn coklat kot agkny...hahahahaha....aku tringin nk mkn asam pedas mk aku masak la...sedap bnget sih...the best in the world!!!!!!yummmyyyyyyyy!!!!!!! tula,sombong la lg...org tue2 kte rzeki jgn dtolak musuh jgn dcari...hahaha...yela,hri tu mse mak dtg mlwat aku kt hstel dia nk msakkn asm pdas tp aku yg sombong....tk nk knon...hahahaha...pdn mke aku...kn skrg dh mngidam....tp takpe,,tk lme lg kn nk blik soooo bleh suh mak msak...hahahaha

Sunday, March 13, 2011

hmmmmm....bnyk dh kje...

Posted by cahayaberbisikan at 8:28 PM 0 comments
bz...bz....bz....n bz....almatny ni la yg aku akn hdapi smpailah hbis prgrm matrik ni bln 4 ni....tp takpe,aku trme dgn hati yg trbke....yela,nk bjye bknny mudah so kne la bnyk brkorban...aku sggup hdpiny yela aku nk bjye dlm hdup...skrg ni aku just ad mse wk2 hjung mggu je...tu pun aku dh dkre mncuri mse aku...mklmle aku pny wk2 sbnrny dh pn bnyak gler 'berplan' so kdg2 aku jgk yg rosakkn time table aku tu..tp tkde la bnyk sngt aku curi...ckit je....hahaha...khmis n jumaat ptg mggu ni aku ad 2 test...math n fizik...study pn aku tak hbis lagi...adoi....h'm...aku nk bjye n jd org yg bjye...pas tu aku nk wat mak ayh aku rse sng ckit wlpn tak sbnyak mne....yesss!!!! go najwa!!!!! don't give up!!!! ingt ap yg syamir pesan....

Friday, March 11, 2011

hari ni nak wat pe ek???

Posted by cahayaberbisikan at 6:14 PM 0 comments
hari ni semestiny hari yg pling aku ske....mestila hari jumaat...sebab aku dpt relax2 n wat ap je yg aku ske....mklmle slaluny mmg bz so tk de mse sngt la nk wt bnde2 yg aku ske...tp dlm ske2 aku ni...aku kne gk plan jadual aku smle...smlm aku dh list down ap yag perlu n ptut aku wt...mmg uh dhsyat gler ah...thap hyper pn bnyk kje...adoi...tp time manageable sngt la pntg sngt ni....yela agr kje kte tu tk berterabur n sntiasa la fixed

Monday, March 7, 2011

hppy brthday ayahhhh

Posted by cahayaberbisikan at 12:23 AM 0 comments
happy brthday 2 u....happy brthday 2 u...
happy brthday 2 u....asal aku rse sdih sngat mlm ni....mood aku mlm ni jd mcm hari prtme aku msuk cni dlu....mcm snyi wthout anyone....mcm aku sorg2 je....hri ni brthday ayh...aku tkde kat rmah....thun lpas brthday ayh,aku ad kt rmah tp aku tk bg hdiah pn....yg aku bg kptsan spm yg tak brpe baik...just '4A 2B+ 3B' je...sumeny sbb aku lmah 'emotion control' smpai aku gagal dpt kptsn yg lbh bgus...dsbbkn ex aku,kptsn spm aku truk....tp ayh tk tnjuk pn dia kcwe tp aku tau jauh dlm sdut hati dia msti ag rse trkilan...bln dpn pspm plak...bleh ke aku dpt kptsn yg bgus?? pointer 3 n above...klau bleh aku nk bg hdiah pointer yg baik thun ni....nk gak tgk ayh bgge ad ank cm aku...aku pnah tgk ayh susah cmne...tp dia tk pnah nk ank dia tau....aku tk nk jd cm ain..aku jd cntoh kat adik2 aku yg lain... aku nk ad hdup yg sng,pling tak pn tkde la susah lg...aku deactive fb cz nk elak dri sume org yg wat hati aku hncur...yela kt blog aku yg tak brpe mnrik ni la aku rse tng nk luah sumeny...at least bkn org yg knal bce sume ni...just aku n 'kamu' yg tk pnh aku knal....tp tu utk smntre je...ble hati aku dh tng aku actvekn blik akaun fb aku...ad org lain yg msih aku rndu n syg....sorry for my spontaneous action that might you...aku nk blik rmh je skrg ni...nk pluk mak...nk tdo kt ktil n pluk bntal aku...aku rndu sume...aku mcm dh tk nk dduk cni lg...sume kt cni wt aku trluke....sbar najwa....u can...nothing impossible....go najwa!!!!!!!!!...bg ayh hdiah yg pling 'mahal' thun ni.....jnji dgn dri ko....

Friday, March 4, 2011

ap dah jadi ni...

Posted by cahayaberbisikan at 7:36 PM 0 comments
ya allah,mkin pening aku dgn week ni..mcm2 hal yg jdi...bmle dgn ' mr winchester' .hmm,cte dia cm ni...mse brthday aku 2bln yg lpas,aku ad call dia...mklmle free call...so borak2 la cm biase tp aku tk than dgn pckpan dia ni yg asyik  wat aku bngang n mkan hati...then aku pn decide ptuskan call tu...aku pn mndiamkn dri pas tu tnpe ad msj dgn sape2 pn...then ble aku blik hstel smule dia tbe2 hntr msj sorry ats kte2 dia tu yg might hurt aku (cz wk2 brthday aku 2,aku tgh cti sem2). pastu dia pn trgkn le sbb dia wt cm tu kt aku cz dia nk usha aku n dia jeles cz aku cple dgn acap (sbnrny acap 2 ex aku...ktorg dh break lme dh..bln 5 thun lps,smggu sblm aku msuk matrik)...pastu start dri tu la ktorg cm rpat n slalu msj smpaila dia propose aku jd gf dia smpai jd wife dia..tp aku tk trme n reject pn tak...aku just mmpu kte 'btter kte knal hti budi msg2 dlu'...dia pn mle2 kte yg dia akn alwys tggu jwpn aku n sbr dgn aku...smpai ad 1hri 2 dia mngaku dia dh tlampau syg kt aku sngt n tk sggp hlg aku...ni ayat yg slalu dia ckp kt aku "SYANG WAWA KETAT2" tp biasela kn jnji llaki...tak kmne pn...n tu sumeny palsu blake...pas tu mgkin tuhan nk tnjuk spe dia tu sbnrny,kitorg ad mslah ckit...n aku amk kptsan tk cntct or msj dia lgsg smpaila smggu....pastu pg jmaat lpas dia hntr la msj kt aku "salam...abg ad wat slah kt wawa ke smpai wawa tk reply?" tp aku tk reply pn...mlmny pkul 12lbih aku pn hntr msj "rseny marul tak bleh bg kmitmen kalau kte cple" then dkt pkul 1pg bru le dia reply msj aku...yg tak adlny, ptutny aku yg mrh dia ni, ni tak..dia plak yg mrah thp gler kt aku...aku down gler ble dia tgmak wt cm ni kt aku...ni msj dia " Da alang2 cm ni...bek aku bg 1 fact jela...sbnrny aku xpnah bniat nk ajk ko kaple...aku cme prlukn some1 utk wt aku lpe pd mun tu...2 je...tp tbe2 syg tu ad plak kt ko...cbb tu aku carry on...wlpn ko bgtaw yg ko tk nk kaple...tp ko cme tau nk smekn cre aku n acap lyan some1...aku cyag ko...tp jjur aku ckap sbgai best tbaik aku...aku ajk ko kaple n pggl ko b or cyg 2,cme nk isi kkosongan hati aku ni...tp nk wt cne...mgkn niat aku pn tak btul nk rpat dgn ko,so maybe ni blsan 4 aku....thanks 4 everythng u've done 4 me...ak tkkn kcau ko lg...luv u..." ni la msj dia,,,n aku tk reply lgsg...kli ke-2 hti aku kne main2kn cme mgkin kli ni tuhan tlg aku...so aku tkde la parah sngat...cme down ckit la...aku pn cm dh syg gk kt dia...tp rpeny dia sme je dn ex aku...bygkan le aku aku cple dgn acp 4thun...then dia curg dgn aku...dia sggp cple dgn 4org bdk lain kt blkng aku...hmmmm...dhle...mls nk bka cte ni....nnti mkin aku sdih lak...aku just nk mluahkan...n bkan nk mntak simpati org lain...till there la...time to take my shower now...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN