Tuesday, February 28, 2012

ujian semester 2..

Posted by cahayaberbisikan at 1:20 PM
Assalamualaikum n gd afternoon to all blogger! how your's day? hopefully it'll be great ok! alhamdulillah, mse aku post entry hri ni aku dh selamat kembali ke pangkuan UTHM n also KKTDI tercinta..mklumle cuti final sem slme sbulan dh hbis la kte kan..ini bermakna dh dekat 2mggu la aku berada di bumi batu pahat ni...jauh dari masakn mak tersayang..uwaaaaaaaaaaaa:'(...u all nak tau? mse balik KKTDI 19hb lpas aku bleh tbe2 demam..

sebenarnya..sblum balik KKTDI lg mmg dh ad tnde2 nk demam..biasela mstila ad rse sakit tekak n mte cm, pedih2 je kn ble nk demam tu..tpi aku wt biase je sbb ingt kan aku ok2 je tpi xsgke plak lpas balik dri jln2 dgn family kt BP mall 2 aku btul2 kne demam..actually aku dh smpai KKTDI dlm pkul 11lbih..lpas hntr brg kt bilik aku ni G4D-213 then mak aku ajk la teman dia g jln2..aku pn tk nk refuse ajakn mak aku 2 then lpas lunch tu kitorg pn g la..last2 pkul 4lbih baru balik smle kt KKTDI... mse smpai kt KKTDI tu mmg seriously bdn aku dh panas..mmg sah + confirm aku dh demam..tapi alhamdulillah, aku dpt jgak hadirkn diri utk 1st class for semester 2 ni..semestinya class ethnic relation..wlpn mse pg tu bdan aku still panas lg tp alhamdulillah, msih mmpu untk bgun n g class..

syukur..

tpi tak sgke plak yg demam aku ni lengkap berpakej rpeny.. can u all guest?? lepas baik demam rpeny aku kne serangan batuk + selesema..actually aku dh 6thun tak kne batuk + selesema ni...last kne pn mse form2(2006)..lme kn?? tpi trme jela...ujian allah kn? xkn nk mngeluh..ad org tu allah bg ujian kne kanser lagi...tpi penangan batu + selesema ni mmg le hebat..can u all imagine aku smpai tpkse gne bhse isyrat je ble nk ckp..lg 1 mslah aku dlm tmpoh hmpir 2mggu ni smestinya aku tak tahan dgn bau bnde2 goreng sbb bus stop KKTDI ni sblahny adlah kafe..then ble aku terbau je bnde2 goreng ni mle la tekak aku gatal semacam..aku rse nk je garu2 tekak aku ni bg ok..till now aku still batuk + selesema...hopefully cepat la smbuh..amin
depend on this!

0 comments on "ujian semester 2.."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN