Thursday, April 26, 2012

terima kasih kawan < 3

Posted by cahayaberbisikan at 9:15 PM
assalamualaikum blogger!(xjwb dosa, jwb sayang~)
hm, lme rseny x update blog aku yg dh hmpir usang ni(usang ke?? dh nk kot hmpir..hehe~) sbnrny bkan aku xnk update ap2 entry cme kekangan mse n aku x sihat kblakangan ni yg mmbataskn ckit.. hm, klau u all nk tau aku kne attack dgn demam for the 2nd time mse naik dri cuti midsem lps.. kli ni mmg power pnyela aku kne.. mmg pkej lgkap n terbaik la aku dpt..demam smpai hmpir xbleh bgun, sakit tekak, kne alergi + ulser..klau 1 je ulser aku kne xpela tp ni aku kne 3 ulser kot dlm mulut..klau ikutkn mmg xlarat  lgsg tpi demi klas, aku gagahkn dri jgak..ilmu itu harus dicari xkira cm mne pn kn?? berpegangkn prinsip tu la aku g klas..korg nk tau x?? disebabkn aku skit tekak yg teruk, aku hnye mmpu trsnyum je..nk ckp pn suara serak gler..diorg smpai kte aku dh cm 'rockers' dh..haha...ok jgak kn skali-skle suara serak..hehe~ FIY jgak mak aku pn kne demam sme dgn aku..jodoh kitorg nmpkny kuat la..tpi aku nk ucapkn terima kasih bnyk2 la kt kwn aku CIK OLA tersayang yg bersusah payah mse aku demam..sggup hntr  n jge aku wktu demam hari tu..yela, korg bygknlah dia teman aku g amk wuduk nk solat..yela, memandangkan aku mcm nk pitam je kn mse tu...dia pnyela rsau smpai suh aku msj dia klau nk g mne2 or nk pape..thanks again ye cik ola..muchh love! mak ayh aku pn pnyela rsau..u all bygknlah aku smpai blik rmh smle mse mlm khamis tu..ayh mmg suh stay lme ckit kt rmah but aku kne g kl plak mse hri sbtu tu...ad trip utk ilmu falak..wajib g kot..klau x hbisla mrkah koko aku.. ok la, till there.. love u all!

true friends are hard to find!

0 comments on "terima kasih kawan < 3"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN