Saturday, September 14, 2013

move on!

Posted by cahayaberbisikan at 8:17 PM
pejam celik & pumpang-pumpang dh msuk pn mggu perama bulan 9.. pantas sungguh masa berlalu (well, najwa ko sendiri tu ha yg jalan terkedek2 kn??).. aku pn dh selamat menyempurnakan minggu pertama sebagai mahasiswi semula.. 

alhamdulillah.. ini bermakna driving class aku pun bermula semula.. rasa nak ketawa je bila teringat reaksi abg runner dgn en.zaki instructor aku tu.. sampaikan jari aku yg berinai satu je pun dia boleh perasan..pengamatan yang mendalam ni diorg perhatikan aku.. masing-masing sibuk tanya ke mana aku menghilang 2bulan lebih tu.. sampai ada yang ingt aku ni dah selamat kahwin agaknya..nasib baik la tak pakai cincin 'tunang' konon2 tu ha..hahahah..hopefully that everything will went smoothly..ameen..

well, nk dimulakan cerita dengan semester ni semestinya aku dh pn selamat bergelar mahasiswi tahun 3..haaa, korang ingt aku dh selamat bergelar ap?? isteri?? muahahahaha...semester ni agakla complex dengan projek yg dah berjoget2 tu ha..wallahi, rasa cuak yg teramat sangat.. yela, boleh ke performed well this semester.. sampai kn terbawa-bawa rasa risau dalam tidur.. selagi semester ni tak berakhir selagi tu la hati ni dup dap je setiap masa.. semoga dipermudahkan segalanya oleh ALLAH hendaknya..not forgotten to my 'soulmate' yg sedang LI tu ok.. don't forget my koala bear ok darl! miss u so much.. may u have a save journey a head


officially third year student!

0 comments on "move on!"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN