Saturday, July 23, 2016

berkecamukšŸ˜¢

Posted by cahayaberbisikan at 4:33 PM
Have u ever feels like u wanna express yr anger but u cant even expressed it out

Have u ever feels like u wanna cry but u cant even shed a tears

Have u ever feels like u wanna talk with someone but u cant even know who u gonna talk with

Have u ever feels sad deep inside your heart but u only afford to swallowed it & keep digested it.

Have u ever feels like u miss someone badly but u cant tell him/her

U feels like u have no one. But ALLAH there, be with you no matter how hard u face it.

Aku cuba hilangkan semua tu tapi sekejap je semua rasa tu hilang

Sebab at the end benda tu keep repeating jadi dalam diri aku..

Kalau, tak CUTI sekurangnya kau ada tempat nak bersujud & meluah segala rasa hati

Tapi kalau CUTI wajib bulanan tu datang, memang haru jela dalam hati rasa.

Maybe the news about him, overwhelming u..maybe.. sumpah lately aku rasa macam kecewa sangat2.. 

Ntahlaaa.. aku pun tak faham dengan diri aku ni

Yang aku rasa, aku rindu kat dia.. sumpah! Aku memang rindu kat dia.  

Nak jumpa??? Macam mustahil la.. 

Jumpa pun paling tak once in a year atau once in 2years.. sebab dia memang busy terlampau..

Org kata apa susah, teknologi dh canggih so call/whatsapp jela dia

Haaa, tang tu la yg den lomahhh sikit

Nak tau sebab apa?? 

1. Bila kau WA maybe hanya bluetick jela kalau bernasib baik.. kalau rezeki kau nk manja2 dgn dia , dpt la kau sengih2 dpt manja2 sbb dia balas ok

Tapi mcm kes aku ni dh dkat 3weeks la just dpt bluetick jela..

Sebab dia pn start cti raya ke3.. aku plak collapse sbb demam start raya ke3..hmpir sminggu jgkla xsihat.. 

Pastu dia plak busy spend time dgn family dia..

2. Bila kau call dia, mungkin operator mailbox dia yg tolong jawab.. mungkin dia tgh sail or out of coverage kot(ada kot kwsn yg xfull coverage agknyela)

Hello, this is mailbox for number bla..bla..bla

So aku pn mmg malas nak call dah.. last call mse birthday dia last feb.. teruk x???

3. Mungkin hati kau akan "frust" bila dia reply pendek2..

Sumpahhh, yg tu spoil

4. Kau nampak dia post gmb hang out dgn kwn la dgn family agkat la.. kawan tu mgkinla kau tak kisah tapiii...kalau ada "unsur-unsur" lain tu nak kata apa plak yee???

Oppsss, klau ad parents angkat dia skli tu aku bleh consider la jgak tapi kau akn sentap klau ada "adopt siblings" je kt gmb tu.. 

Yg tu hanya org kt tmpt aku je akn fhm..

Itu belum lagi kau nampak gambar2 yg lain.. rasa mcm kena sepak kat muka berulang kali..

So dapatla dirumuskan yg aku memang kecewa dgn DIA sekarang ni.. 

Aku try nk kurangkan rasa rindu dgn try anyam jenis ketupat yg mcm dia ajar. Tapi rindu tu hilang kejap je.. lepastu muncul la balik

Awakkk, please.. saya dah penat dengar bila masing2 asyik ckap:

"Tentera ni banyak cawangan, kesian kau"
"Nasib kaula banyak madu"
"Kat sini dgn kau bila balik, kat sana ntah dengan perempuan mana ntah"

Awak tau tak??? Hati sy ni mcm kena siat2 tiap kali dgr ayat mcm tu.. 


Please.. 

Sy hanya mampu berdoa dalam setiap sujud supaya allah hilangkan rasa yg bukan2 dlm hati sy.

When the sign of ignorance started waving at u, how can yr heart be at ease?? 

Mungkin sy yang patut pergi....




0 comments on "berkecamukšŸ˜¢"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN