Monday, January 24, 2011

alhamdulillah...

Posted by cahayaberbisikan at 7:20 PM
alhamdulillah,3hari yg lpas aku slmat mnyambut hri lahir yg ke-19...hopefully dprmudahkan sgle urusan aku n aku bjye cpai stiap ap jua yg aku impikan slme ni...aku rse trharu sbb bleh dktekan hmpir sume kwn2 aku tak lpe kt aku..wlpn ad yg wish lmbt,at least dia ttp ingt kt aku..thanks again...tk lpe jgak aku nk ucpkan jutaan trime ksih ats hadiah yg mmg special...tp dlm2 bnyk2 tu aku tharu dgn ucpn dri syamir...2x dia wish aku...wlpn nmpk mgkn pd org lain ucpn tu biase je tp pd aku tak..mmg lain...ni la dlm tmpoh 19thn aku hdup 1st time aku dpt ucpn cm tu...wlpn tnpe hdiah tp ucpn tu btul2 wat aku tsntuh hati n sdar klmahn aku...aku tk de lgsg amk hati or pape tp mmg rse bruntung sngat..dlm ucpan tu dia tulis 'epy  bfday tau..blajar rjin2..ingt mak ayh tau..n yg pling pnting ingat ALLAH...n jge diri baik2..' thanks syamir for gving me support n alwys remind me...thanks jgk dah ajr bnde yg plg pntg dlm hdup ni...thanks jgak dah bnyak tlg...

0 comments on "alhamdulillah..."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN