Tuesday, February 8, 2011

aduhai...dah pack btmbah pack la plak

Posted by cahayaberbisikan at 5:49 PM
aku mkin pning dgn situasi sem2 kat matrik ni..naik je cti thun bru cne hbis sumeny jd tak tntu hle,,,mkin btmbh pack plak tu...dah terkontang kanting nak cyap kn assngment lg dgn ttor yg mlmbak lagi..presentation bi lg...aduhai..mmpu ke aku ni nak fight against sume ni? ape pun,,, aku kne yakin dgn dri aku n teus berusha tnpe knal erti putus asa..NAJWA GO!!!! U CAN DO IT!!!!! esok mlmbak dah test n quiz...btmbah tensyen ble esok jgak ckgu mus take over kuliah math wthout any notes...ya allah....kuatkn azam aku ya allah,,,NAJWA!!!!!!! INGAT KJYAAN BERMULA DGN KESUSAHAN N KGAGALAN...TNPE 2BNDE TU KO BKN SESAPE..JGN GIVE UP...INGAT MAK AYAH YG PASANG HRPAN KAT KO N KO JGAK JD CNTH KAT ADIK2 KO....

0 comments on "aduhai...dah pack btmbah pack la plak"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN