Monday, February 21, 2011

alhamdulillahhhhh....

Posted by cahayaberbisikan at 9:06 PM
aku akhirny,dpat jgak mluangkan mse mnulis d blog ni wlpn skjap...mklmle bz thap dwe...mmg mkin sem nak dkat hbis mkin la huru-hra sumeny mcm jet je laju..kte ni plak kne kjar laju2...mmg kne kuat mntal n fzkal la...klau tak tau la nnt cm ne....hpefully dlm tmpoh yg tggl dlm sbulan lbih ni aku mmpulah peroleh kputusan yg tbaik...aku pn mnsia biasa yg ad impian n cte2 nk kjar...aku tak hrpkan ssuatu yg thap hyper yg blum tntu aku bleh dpt cme aku just bhrap dpt la genggam smthing yg mmpu wt parents aku snyum n bgge ckit ats kjyaan ank dia,,,mklmle aku knela tnjuk cnth kt adik2 aku mmndgkan aku ank 1st dlm fmily aku yg cntnue stdy..aku ade akak tp dia tu lain ckit...sng kte susah nk dbentuk...dia pn skrg ni dh kje...so mgkn tu yg trbaik utk dia kot..apepn aku doakn yg tbaik jela utk dia...hri tu result kluar..aku dpt brte baik n bruk...math n bi aku truk...mcm aku tak blajo pape je sdgkn aku dh stdy...tp kte kne ingt tkdir allah...mgkin dia dh tntukan yg tbaik utk aku kot...insyaallah...brte baikny lak,aku dpt fz n chem B- & B+...ALHAMDULILLAH..tk sia2 ushe aku...tk lpe gk aku nk say tq so much to serin yg bnyk bntu aku,,,yela tnpe dia gk blum tntu aku mmpu smpai ke thap..tu ha dia kt sblah aku

0 comments on "alhamdulillahhhhh...."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN