Sunday, April 24, 2011

hari ahad dtg lagi...huhu

Posted by cahayaberbisikan at 12:04 PM
huhu...ape ntah aku berangan ni
masuk hari ni genapla 5hari aku dh bkmpung  kt rmah aku...huhuhu...kje aku tak lain spnjang dok rmah ni mstila tdo tak pn online n mnulis kat blog...kdg2 aku tlg la gak mak aku wat krje2 rmah...hehehe...best gak la dpt spend time dgn family...mklmla,sblm ni aku bnyk spend time kat kolej je,,,time cuti tula brula aku spend time dgn fmily tu pn tak lme adela dlm smnggu je...huhuhu...aku ingt msuk bln 5 ni nk wat azam baru...tpi tu rhsie la ye ap azam aku...hehehehe...mggu dpn nk g skolah...nk amk sijil spm...korang sume dh amik blum?? huhuhu...okla...chao...bye...assalamualaikum

0 comments on "hari ahad dtg lagi...huhu"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN