Monday, May 2, 2011

smlam....hari ni....n esok...may be...kwang3

Posted by cahayaberbisikan at 10:11 AM
smlam aku attend wedding ceremony kat somewhere in batu pahat...yang aku nk share kt cni dgn korang bukn psal pengantin or mkanan tapi yg aku nk share smstinye ap yg aku nmpk smlm dgn korang...yg myntuh hati wanita aku smstinye pasal sorang atuk tua ni....mle2 aku nmpk atuk 2 cm biase je tapi ble aku amat-amati barulah aku tau yg atuk tu sbnrny buta atau dlm bi ialah blind...aku jd sedih n kecian plak tgk atuk tu....sayu je aku tgk atuk tu mkn...cbe korang bygkan wlaupun atuk tu buta tapi dia tak harapkn pun bntuan anak n mnntu dia utk mkn...cme aku nmpk mgkin ank or mnantu dia yg ad tlg amikkn nasi n lauk...no wonder la kn...takkn atuk tu plak kot yg nak g amik mkn sndri...clap2 hari bulan krang habis berterabur mknan dia nnt...brulah aku sedar yg wlpn kita ni yang ad kmmpuan utk wat kje sndri pn kdg2 still mnhrpkan bantuan org lain tapi atuk tu wlpn buta tapi dia msih bleh independent....so, from what i've saw yesterday it has taught me somethng new....ok..tu cte smlm pnye...klau aku ters-terusan cte takut plak mleleh air mte aku karangg...mklmle aku ni tak bleh tgk bnde yg sedih2..heheheh...ok let talk about today...anythng u'll like to suggest?? hehehehe...sengal la plak aku ni...hehehehehe....hari ni mak aku suh g cari kje ajk adik aku tman tapi adik aku plak tak nk n dia kte dia nk rehat,,,adushhh...pening ah skrang ni...yela mmndagkn aku dh pn 19thun tkkn la nk dok diam je kan cti lme2 ni...pening den pk...tapi nk cari kje kt ne?? ni la selalu ad dlm mentol kt kple aku ni...hehehehehe...dhle.. ckp psl lain plak la....esok cm ne plak ek?? aku pn tak tau...yela aku bkn ahli njum pn yg bleh tilik ap yg blaku esok....heehehehehe..okla...chao dlu...tatataatitititttutututu....assalamualaikum

0 comments on "smlam....hari ni....n esok...may be...kwang3"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN