Sunday, August 21, 2011

bila aku rse nk mnulis.....

Posted by cahayaberbisikan at 1:56 PM
dh lme rseny aku tak 'conteng2' pape kt cni...hri ni dh msuk 20 ramadhan dah...alhamdulillah sebab aku berpeluang bertemu dgn ramadhan lagi untuk thun ni...mcm2 ade kt dlm hati aku ni tpi aku tak tau cm ne nk share kt cni...but i'll try my best...firstly,ni minggu last aku kje dgn T&T telecommunication..yela ahad dpn aku dh last kje..pas ni aku aku kreny bebas dh..tk pyah susah bgun pg lg nk g kje n pk krenah customer yg mcm2 n memenatkan tu...1st time kje n mcm2 aku dpt pnglman...knal prngai org yg kdg2 bleh cincai n kdg2 too much demand..n start 7/9 aku dh pgg status PELAJAR smle utk 4tahun..insyaallah..bkan mudah nk smpai ke thap ni..aku brmle dgn kesusahan..matriculation prgrmme tu bkn mudah..brpe kali aku tewas n brpe kli jgk aku hmpir2 nk give up..tpi aku bsyukur sngat allah kuatkan lg semangat aku nk cntnue smpai bjaye...akhirny sem 2 aku bjye dpt 3.47...alhamdulillah..wlpn mgkin pd org lain ni just pointer biase2 tapi tak pd aku sbb bkn mdh nk dpt n tpkse tmpuh mcm...sbnrny aku ad sbb plih matrik..1 sbb nk jmat mse mmndgkn matrik just 10bln then cntnue degree n kduany sbb nk lari dripada 'DIA'...hmmmmm...ingt dia mst aku mngeluh pnjg...aku tak tau la ap yg dia nk dr aku sbnrny..mse aku kt matrik bleh dktekn dia rjin kt msj tp smnjk ni takde pn..dlu mcm2 pjuk ryu tpi skrg ni sumeny mcm hmbar je...tak tau la kt mne tmpt aku skrg ni..mmg sdh gler..dlu dia kte aku tk fhm n cm tk kisah psal dia tpi skrg ni dia yg terblik kot plak...ble bosan bru cari aku gknye...dia kte syg sngt2 kt aku tpi?? bmkne ke sume tu kt dia??? ntahla..aku pn tak tau nk kte ap...ad 9hri lg kte puase..thun ni aku plih bju rye wne biru..hahaha.. tu pn sbb aku dh terbeli tudung wne bru awl bln 7 hari tu..hahahah..nk sve budget so beli jela wne bru..hjat dihati nk beli bju krung phg tapi takde rzeki kn so my mum plihkn bju krung moden..rzeki kje...hrge okla dlm rm 140 tpi kenyit2 kt akak tu dpt le less dlm rm115 je...cme skrg ni tak bli ksut lg je ni..vincci or fabiano ricco ye???? hahahah...tu jela jnme yg aku mmg ske...apepn nk kne pk dlu bdget yela nk msuk u sehh...bkn tadika so mstila bnyk pkai duit..hehehehe...

0 comments on "bila aku rse nk mnulis....."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN