Sunday, August 28, 2011

ap dah jd dgn hri ni???

Posted by cahayaberbisikan at 4:29 PM
klau nk diikutkan hari ni hri last aku kje..mmg dh last pun...sdih pn ade n at the same time mcm rse2 ade kt hati ni...rindu dgn kletah ah bin yg cute 2...cm sayu je tgk uncle n aunt td...yela..slme ni bnyk dh diorg ajr aku mcm2...psl bil ,hp n mcm2 lg la...kje kt c2 bkn stkat jge kdai tp jge ah bin kdg2..tp aku tk kisah..lg best ade la...kdg2 main bingo,dam ular n mcm2 lg la dgn ah bin..hmmm..tpi nk wt cm ne...aku ad misi yg pntg utk hdup aku sndri smpai aku hmbuskn nfas yg trakhir nnt....1st skli aku mmg bengang dgn bangla..bkn stkat rse nympah je ad tapi mmg dh lbih dri rse tu skrg ni ade dlm dri aku ni...1st time aku tggikn suare n tengking sorg bangla tu...aku bnci la klau time aku tgh komited kje pastu ade je org mngacau..tlg la yeee...sy nk kje n bg sy buat kje sy sndri...skrg ni aku bengang dgn bpak aku plak...mmg le tak elok rse cm tu kt bpak sndri tpi ntahle..wlpn syaitan dh kne ikat tpiii....ntahla..aku ni mnsie lmah...slalu je ade sifat mazmumah dlm dri ni...slgi aku sbgai ank adam ni msh bnfas kt ats bumi smntre ni smpai ble2 la akn ade sifat tu mlainkan aku sdye upye muhasabah dri bnyk2..astaghfirullahaladzim....astaghfirullahaladzim...astaghfirullahaladzim....ampunkan aku ya allah...

0 comments on "ap dah jd dgn hri ni???"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN