Thursday, February 27, 2014

sana-sini

Posted by cahayaberbisikan at 8:39 PM
alhamdulillah, dh pun selamat melangkah ke semester6..ni juga merupakan semester akhir sebelum kitorg proceed utk psm plak..nervous you! sape je kn yg xcuak dgn psm..dok asyik terfikir-fikir, psm kitorg nnt lulus ke fail..senang kata sem ni agak pack sikit la..n 1 more thing, ni la sem 1st merasa cuti bermula setiap jumaat sampai sabtu..almaklumla, johor dh tukar cuti cam tu kn? so ahad start class la cm biase..ohohoho..sekarang pun dah msuk miggu ke-3 kuliah..pejam celik cepat betul masa berlalu...

sem depan dah jadi student final year plak..harapnya dapatla tamatkan pengajian selari dgn schedule tu..amin..ok, now stop ckp psal kuliah bagai jom proceed dgn cerita lain plak..well, last week on 22nd feb our class had a nice convoy! 8buah kereta terlibat time ni..yeahh, memang best la sbb ni 1st time aku berkonvoi dgn diorg semua..sebenarnya, tu pn sebab our coursemate merangkap ex-roomate aku kahwin..ahahahha..klau tak disebabkan dia kahwin aku rasa, sampai sekarang la aku xjoin diorg kot..konvoi kelas sebelum ni aku xdpt join sebab ada hal related dengan lesen kereta aku..hohoho..a tiring day but memang best sangat2! majlis kahwin kwn aku ni kt bandar dato' onn je..

dari situ kitorang 'merempat' la plak pergi AEON tebrau..cuci-cuci mata je, klau ikutkan nafsu memang hbis la duit shopping sakan kn??! alhamdulillah la sebab tak ikut nafsu, selamat duit i..hahahah..sebab xtau nak beli apa memandangkan 3hari berturut-turut aku keluar pergi beli brg dengan kawan & family sebelum majlis tu..so, otak pn tak terfikir nak beli pape lagi la...ahahahah..lepas AEON tebrau tu, coursemate kitorg ni suggest la satu tempat ni.. nameny country garden..

masyaallah, superb a nice place & u guys should try to come here too! memang tak rugi la datang..cantik sangat..sebab dapat tengok sunset..it was really amazing! and lagi satu sandy beach dia tu sngt la best walaupun pasit tu buatan manusia je,haha..memang aku suka sangat tengok sunset..1 fine day aku harap sangat dapat tgk sunset dengan beloved husband plak..acececece,berangan mak jemah jela aku ni..insyaallah, rahsia allah sape yang tahu kn?? almost 2hours jgakla kitorg kt country garden ni..sempat la snap gambar sana-sini dgn diorg semua..dah snap gambar banyak2, perut mesti la lapasr kn?? so kitorg semua pergila ber'steamboat'..tapi tak semua la yang makan..mungkin tak suka kot...but this is the best moment we had shared together! thanks a lot! thanks too to the photographer! tak payah cerita banyak2, meh layan gambar yang aku share ni! tatatata..stay tuned!

with the girls

at the entrance gate of the country garden (muka aku bru bgun tdo ni)

at the lobby of the country garden

with myza n ain(housemate)

nice ha!

pool

night view

night mode scene

hai encik-encik turtle

us! wefie

with the bride

tara!

may allah bless your marriage faz & ikhwan

coursemates!

and again with the girls!

0 comments on "sana-sini"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN