Monday, March 24, 2014

thanks a lot big brother!

Posted by cahayaberbisikan at 7:27 PM
halo...halo...halo..hai all!(ambil kain lap-lap..banyaknya sawang) lololol...well, rseny hampir sbulan la jgak tak update blog serba pink aku ni.. well, agak busy sikit la..sampai waktu sleep pun terabai kadang-kadang..lagipun, niat nak update tu memang ada cuma tu la kan, waktu terhad..so, nak buat mcm mana..try jela, curi-curi masa sikit sementara tunggu maghrib ni conteng-contengla sikit..well, 3hari lepas aku baru je balik rumah parents, almaklumla dh dekat sebulan lebih tak balik jumpa diorg & jumpa anak-anak angkat yang berekor kat rumah tu..so, memang rindu tahap hyper la kt diorg semua tu..

lagi satu reason aku balik mesti la sebab adik perempuan aku tu nak tuntut hadiah utk result spm dia tu..oppss, lupa pula nak say thank you so muchhh kt my 'big brother' yang hantar aku balik..hehehe! thanks awak! (3 love utk awk jgak) hahaha...let me share something kat u all..honestly, this is my first time meet someone yg nmpak je muka cm ala-ala gangster(not so really gangster la sbb awk hensem, ma & adik beradik sy pun ckp awk mmg hensem) tapi hati punya la mak aii berbunga-bunga! thanks again awak sbb jaga saya mcm lil sister awak..

terharu! i have to admit that all over the time how i wish that i could have a brother..coz most of my friends have their own brother..but i'm just have a married sister..yela, klau ada abg boleh la jd posmen awek-awek kirim salam..hahaha..dulu time sekolah, aku kan kiranya junior jugakla so kadang-kadang adela jadi posmen org kirim salam kat akak aku..lolol..berangan mak jemah jela aku ni.. but u really make it dorayaki! rasa mcm ada abg betul-betul..the things that make me feel comfortable with u is the way u act in front of me..

i can see & sense that awak memang tak ada sorok pape..even your abid..susah nk jumpa org yang mengaku ada gf terang-terang ni..lagi satu, the similarity between u & my beloved cousin ayep..i just noticed that yes! u're totally same  with my ayep..kuat menyakat, suka gelak..honestly, sy takkan suka-suka cepat mesra dgn org luar but with u, sy xtau la kenapa boleh mesra..mungkin cara awak kot..and yes! u're so funny like my ayep(cousin)..thanks a lot big brother!(padahal awak kurus) u make me happy, i make u a coffee..

#setiap pertemuan tu adalah ketentuan dari ALLAH..

0 comments on "thanks a lot big brother!"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN