Friday, February 20, 2015

lambai-lambai kat semester 8

Posted by cahayaberbisikan at 12:43 PM
uhuk uhuk uhuk uhuk

mak aihhhhhh, banyaknya habuk(sambil tangan lap habuk)

ngenggggg

cliche sangat tu..

well, alhamdulillah..
hari ni genaplah 5 hari berkampung semula kat rumah sewa ni.. balik awal sebab kengkonon nak siapkan psm awal sikit la

tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hampehhhhh, sebabnya

mood belum mari wehhh....
yela, keadaan kiri kanan rumah sewa aku yang takde orang..semester start 23hb ni, mana taknya diorg yang lain tu still berjimba kat rumah masing-masing nun sana ha. 

well,hampir sebulan jugakla stay kt rumah nun sana ha.. sesi menggemukkan badan yang memang sedia ala-ala "sado" ni ha..hahaha..

hm, sebulan tu jugak la i jadi bridesmaid majlis wed kawan sekolah dolu-dolu

"TAHNIAH SYAZA SEBAB DAH JADI ISTERI ORANG.. HAPPY 1ST MONTHSARY" 

rasa mcm tak percaya pun ada..yela, rasanya macam baru semalam je habis spm, lepas tu memasing sibuk apply kerja partime sana-sini. termasuk la aku..

la ni pumpang-pumpang, aku dah tinggal 1 semester je lagi sebelum officially graduate.. tak sabarnya nak konvo.. pakai jubah, dapat bunga.

actually, dulu aku ni tersangatla takde keinginan nak masuk universiti melainkan dengan sebab semata nak pakai baju konvo tu dengan dapat bunga bebanyak je

haaa, nampak tak betapa jahiliahnya aku time dolu-dolu...

siap cakap kat ayah aku lagi..

"ayah, nanti time org konvo nak jangan lupa bagi bunga bebanyak tau"

heuheu, la ni bila umur makin meningkat baru la ada misi dan visi dalam hidup. lalalalala..

alhamdulillah, aku dah pun selamat dengan status umur "23 tahun"..
tua dah mak nakkkk..

apa-apa pun semoga allah perkenankan doa aku supaya dapat grad on time plus grad dengan 3 pointer ke atas la.. ameen..

u all doakan i ye..

lots love...

opppsss, lupa! ni ha sekeping dua gambar majlis untuk tatapan u all yang tercinta sempena majlis kahwin kawan i tu ye.. here we go! taraaa

credit : mira
free style by the bridemaids gang!


0 comments on "lambai-lambai kat semester 8"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN