Thursday, May 14, 2015

erti menghargai dan dihargai

Posted by cahayaberbisikan at 9:49 PM
hari ni nak out of topic daripada biasa sikit.. well, apa yang korang faham dengan menghargai? dan dihargai?
pendapat aku sendiri ialah:

menghargai dan dihargai ialah dua konsep fahaman yang berbeza

ecehhhh

bajet pro la plak kau ni najwa ek???

apa yang aku faham ialah:

menghargai: ko terima setiap apa yang orang buat untuk kau dengan hati yang terbuka & gembira..
contoh:  org tersayang bagi ko something.. for sure ko akan happy tahap tah hengat dunia sampai rasa nak menari tarian sotong kan??

dihargai??

hmm, dihargai pula ialah, org yang ko syg tu hargai diri ko.. macam kalau satu hari ko tak whatsapp dia ke hapee dia akan rasa mcm incomplete

haaaa, nampak tak perbezaan mudah aku tu??

huahuahua

well, i nak say thanks la kepada richard yap version malaysia sebab bagi i red rose tadi.. terharu i c'uolls.. fefeeling macam prince charming proposed plak..


"will u be my princess for the entire of my life??




#imemangsukadenganorangchineselooknisebabdiorgsepet 


taraaaa..tq richard yap versi malaysia..my 1st red rose i ever had




0 comments on "erti menghargai dan dihargai"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN