Thursday, May 7, 2015

silly me

Posted by cahayaberbisikan at 6:11 PM
well, how's your day?? better than yesterday?? may allah grant all of us with his merciful.. 


well, u all nak tau x??


nak dijadikan cerita, semalam after almost 3months i tak drive then roomate i tu hulur la car key dia?? aku pun memula muka blur jgak..

awat??

dia sengih ja

sekali tu aku baru perasan dia pakai sebelah kasut je sambil sebelah lagi hold macam2 la stuff dia.. well, dia ni agak busy jgak la orangnya..

pastu aku pelik, asal dia trus buka passenger place sebelah driver ni?? laaa, aku pun amik jela car key dia..

geletaq jgak la bila lme tak drive ni..

tapiiii....

hahahaha

aku boleh tanya soalan yang agak bodoh la..

"mira kenapa, tak boleh jalan ni??"

dia pun muka pelik je..

fews second later, i just recogise that the handbrake was not fully released..


huahuahua...


this is so silly me..



Image result for funny quotes             


0 comments on "silly me"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN