Friday, March 4, 2011

ap dah jadi ni...

Posted by cahayaberbisikan at 7:36 PM
ya allah,mkin pening aku dgn week ni..mcm2 hal yg jdi...bmle dgn ' mr winchester' .hmm,cte dia cm ni...mse brthday aku 2bln yg lpas,aku ad call dia...mklmle free call...so borak2 la cm biase tp aku tk than dgn pckpan dia ni yg asyik  wat aku bngang n mkan hati...then aku pn decide ptuskan call tu...aku pn mndiamkn dri pas tu tnpe ad msj dgn sape2 pn...then ble aku blik hstel smule dia tbe2 hntr msj sorry ats kte2 dia tu yg might hurt aku (cz wk2 brthday aku 2,aku tgh cti sem2). pastu dia pn trgkn le sbb dia wt cm tu kt aku cz dia nk usha aku n dia jeles cz aku cple dgn acap (sbnrny acap 2 ex aku...ktorg dh break lme dh..bln 5 thun lps,smggu sblm aku msuk matrik)...pastu start dri tu la ktorg cm rpat n slalu msj smpaila dia propose aku jd gf dia smpai jd wife dia..tp aku tk trme n reject pn tak...aku just mmpu kte 'btter kte knal hti budi msg2 dlu'...dia pn mle2 kte yg dia akn alwys tggu jwpn aku n sbr dgn aku...smpai ad 1hri 2 dia mngaku dia dh tlampau syg kt aku sngt n tk sggp hlg aku...ni ayat yg slalu dia ckp kt aku "SYANG WAWA KETAT2" tp biasela kn jnji llaki...tak kmne pn...n tu sumeny palsu blake...pas tu mgkin tuhan nk tnjuk spe dia tu sbnrny,kitorg ad mslah ckit...n aku amk kptsan tk cntct or msj dia lgsg smpaila smggu....pastu pg jmaat lpas dia hntr la msj kt aku "salam...abg ad wat slah kt wawa ke smpai wawa tk reply?" tp aku tk reply pn...mlmny pkul 12lbih aku pn hntr msj "rseny marul tak bleh bg kmitmen kalau kte cple" then dkt pkul 1pg bru le dia reply msj aku...yg tak adlny, ptutny aku yg mrh dia ni, ni tak..dia plak yg mrah thp gler kt aku...aku down gler ble dia tgmak wt cm ni kt aku...ni msj dia " Da alang2 cm ni...bek aku bg 1 fact jela...sbnrny aku xpnah bniat nk ajk ko kaple...aku cme prlukn some1 utk wt aku lpe pd mun tu...2 je...tp tbe2 syg tu ad plak kt ko...cbb tu aku carry on...wlpn ko bgtaw yg ko tk nk kaple...tp ko cme tau nk smekn cre aku n acap lyan some1...aku cyag ko...tp jjur aku ckap sbgai best tbaik aku...aku ajk ko kaple n pggl ko b or cyg 2,cme nk isi kkosongan hati aku ni...tp nk wt cne...mgkn niat aku pn tak btul nk rpat dgn ko,so maybe ni blsan 4 aku....thanks 4 everythng u've done 4 me...ak tkkn kcau ko lg...luv u..." ni la msj dia,,,n aku tk reply lgsg...kli ke-2 hti aku kne main2kn cme mgkin kli ni tuhan tlg aku...so aku tkde la parah sngat...cme down ckit la...aku pn cm dh syg gk kt dia...tp rpeny dia sme je dn ex aku...bygkan le aku aku cple dgn acp 4thun...then dia curg dgn aku...dia sggp cple dgn 4org bdk lain kt blkng aku...hmmmm...dhle...mls nk bka cte ni....nnti mkin aku sdih lak...aku just nk mluahkan...n bkan nk mntak simpati org lain...till there la...time to take my shower now...

0 comments on "ap dah jadi ni..."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN