Saturday, September 3, 2011

alhamdulillah...nk story mory ckit

Posted by cahayaberbisikan at 6:30 AM
alhamdulillah,stlah hmpir sbln kte sume sbgai umat islam berpuasa akhirny dpt jgk smbut syawal dgn family msg2 ...thun ni smbtan rye cm biase je bg famly aku..mmg rye thun ni pnat gak la mcm thun2 sblumny..mmndgkn fmly sblah mum tu kbnykknnye dri kluarge yg rmai so smstnye lpas solat sunat hr rye rumak atuk tu kne serbu..mmg sries pnat..yela skali dtg smpai 3,4 buah fmly..mmg pnuh n tkde space rmah atuk tu wlpn rmah tu mmg bsar...thun ni aku blik kmpg naik mtor dgn adik aku..hahaha..mklmle krte tu tak muat...hehehe..tp sbnrny reason tu lbih kpd aku kne uruskn bnde utk msuk u...so mum suh la aku blik naik mtor b2 je nnt dgn adik aku mmndgkn diorg blik dlu...thun ni tak srpe nk smpat tawaf sngat sume rmah atuk kt kmpung tu..yelaa,cm ne nk twaf klau rumah atuk tu tak ptus2 ank2 adre atuk dtg...mybe smbung rye dgn pakngah nnt mse hri sbtu nnt..yela mybe sabtu baru dia blik kmpng..huhuhu...persiapan aku utk msuk u plak hmpir 70% cmplete cme ad2 certain2 jela yg tak wt lg cntohny beli brg2 keperluan aku..hahahah...borang pn ade 1,2 je kot yg tak wt la...mklmle bz...hehehehhe...rye dgn member plak stkat ni blum lg...tak tau ble lg mse yg ssuai..rseny cm dh suntuk sngat nk g brye...7hb nnt nk msuk uthm dah..lpas ni brmah n bkmpg la aku slme 4thun kat c2..hehehe..may success always be with me...amin3

0 comments on "alhamdulillah...nk story mory ckit"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN