Thursday, September 29, 2011

kcweny hati aku...

Posted by cahayaberbisikan at 7:09 PM
assalamualaikum to all blogger n visitor...tak taula knp hari ni hati aku insist nk tulis smething kat blog ni...aku pn dh brpe hari tak update blog ni..mgkin sbb hari ni aku frust sngat kot...tpi korg jgn slh fhm plak yg aku frust sbb pakwe or clash dgn pkwe....bnde yg wt aku frust thap dwe hari ni psal lab report utk programming..korg bygknlah aku dh bsengkang mte smpai pkul 2lbh pg tpi at the end utk yg part 2 report tu tak lengkap..nak tau ap yg tak lngkapny tu??? aku tak wat tentg step2 yg pntg dlm programming...yg just ad kt part 2 lab report aku tu just cpy of prnt screen result je..tp anlysis n segala yg bsgkut paut dgn result tu takde lgsg...mcm2 hati aku rse..nk nngs sngat2 pn ade...tpi aku kn dh umr 19thun n i should be more matured rght??? tpi mcm mne dgn markah aku nnt?? mcm mne plak nnt dgn instructor aku pn nor'aisah tu??? aku tak nk kne mrah or pape..tpi can u all imgine ap yg aku rse?? bsengkang mte pas tu bgun awl n dgn tak ckup tdo lg...ya allah mcm tak berbaloi lgsg at last tak cmplete gak bnde tu...dhle mrkh bnyk plak kt c2...ya allah...bantulah aku...tpi mmg aku tgh tak ok skrg ni..mgkin ni jgk pngjran pd aku spye nxt time be more carefull..yela,wlpn dble or triple check pn msti ad yg tak ok lg pnye...but,i'm just a normal person n i can't escape from doing mistake...ya allah,,tabahknlah hati aku..dh le tu 1st lab report yg kne submit n time tu jgk la aku dh wat clap..yg effectny nnt kt markah aku jgk..

0 comments on "kcweny hati aku..."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN