Friday, September 30, 2011

mcm mne bleh jd cm tu??

Posted by cahayaberbisikan at 11:11 PM
hye blogger...smlm entry aku pasal kcwe tpi hri plak tk nk lah crte psal kcwe2 ni lg..mgkn smlm yg blaku tu ad hikmahnye kn??? so just straight to the story la ye...nk dmlekn crte ptg td wktu hbis klas pngjian islm dlm kol 5ptg cm tu kitorg g la singgah mkn kt arked sbb kwn aku yg nmeny fin tu lapar...kcian kt dia yela kn ad gastrik so aku tak nk lh jd pape plak nnt...after walking , tu akhirny kitorg pn smpai la kt arked...menu kitorg ptg tdi ialah bakso..korg pnh mkn tak?? takpela klau tak pnah lg mkn,nxt time try ye u all...tpi yg ptg tdi kitorg mkn tu bknlah pure bakso i mean kalu pure bakso supposely dia gne bihun tapi tdi dia modified dah..iaitu maggi bakso...hahahaha...nk tglak pn ade ptg tdi seh...tpi aku wat le mke slumber je..ala rseny sme je cme pkcik tu kte bihun dah hbis so alternatifnye msti la maggi..mgkin maggi mudah kot..hahaha..ntahle korg...nk jwpn yg sahih knela tye pakcik tu sndri ye...ok,then aku pn orderla jus kimau nipis tpi tu gne kordial la ye..jenuh le klau nk pkai yg limau nipis ori kot..mau ptah jari kot nk perah sume tu...hm..then aku bce bismillah dlm hati then trusla hirup 1 sudu kuah bakso tu tpi wktu aku tak perasan 1 bnde...korg nk tau ap??? lalat seh..puas aku godak2 dlm sup tu barulah aku tau rpeny bkn sekor seh tapi ad dlm 3 ekor...mcm mne la aku bleh thirup ekkk??? yerrkkk!!! pas tu aku pn pggil la pkcik tu..korg tau pkcik tu pn tkjut mcm mne lalat tu bleh ad...tp nk wt cm ne kn..bkn kte yg mntak lalat tu msuk...dh bnde tu jnis yg mryap je terbang kn...so pakcik tu pn ganti la baru maggi bakso aku tu...so tulah crteny ap yg jd kt aku hari ni..moral of the story sblm mkn make sure check dlu btul2 mknan tu ye nxt time...ni lah kreny pch rekod seh..yela sblum ni tak pnah aku mkn kt luar dlm mknn aku ad lalat or pape...tpi bnde dh lpas kn so dh jd pngjrn dh pd aku...maaf le no gerai tu aku tak nk la sebut sbb nnt bleh mngaibkn diorg plak..to all food hawker,makesure yr food is clean ok...

0 comments on "mcm mne bleh jd cm tu??"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN