Thursday, January 26, 2012

mcam2 nk share ni...

Posted by cahayaberbisikan at 3:40 PM
assalamualaikum n hello to all blogger..how your's day?? hopefully,beneficial aktiviti yg korg buat tu ye?? rsenye dh lme aku tak update blog terchenta aku ni since last entry aku 11hb hri tu kn?? mklmle smnjak balik rmah ni, aku bz blajar masak dgn mummy terchenta..heheheh..smpaikan aku pny cerpen tergendala till now 70% je cyap..heheh..brmle dgn aku cbuk wt muffin n kek smpai lah hri ni aku cbuk msak spageti..heheh..dh lme sbnrny aku ngidam nk makan spageti ni...since sblum balik u lg..cme kekangan masa je kn..tu yg asyik bertangguh-tangguh je nk msak tu..so hri ni smntre ad mse yg sekangkang kera ni(aik, wjud ke masa sekangkang kera?, bantai jela)aku pn update la blog aku ni..nk tgk gmb spageti tu??


spageti org bujang..yummy2

alhamdulillah wlpn ni 1st attemption aku msak spageti sndri tapi habis 1 priuk mi n kuahnye tu...hehehe..actually aku bkn nk post pasal bab2 masak ni..alhamdulillah aku dh slmat memasuki usia 20thun 21hb yg lepas..thanks to my mum n dad yg dh bersusah payah bgi kek srbe pink kat aku,..ok, jom lyn gmb2 ni...
20th pinkish birthday cake


prayers of the mum n dad


lilin tu just hiasan..tak tiup pn


jom potong...


a 20's girl smile for u!!




ok tu la antre gmbr yg dpt share dgn korg..actually ingtkn nak celebrate kt luar tpi cancel sbb hujan kn mlm kitorg nk kluar tu..so just potong kek kt rmah jela..then mse hari isnin tu kitorg g la hangout..plan asal nak mkn pizza then cancel sbb adik aku yg amirul tu tk nk join..so cm tak best la kurang family member tu yg  just gathering kt kfc muar je..jom kita lynnnn!!!

adik aku lyan krushers oreo dia


sis n adik aku farah


me,myself..bju tu buat perut aku nmpk mcm buncit..benci!!


my little sis..launch her spec 4 the 1st time..heheh


mum n dad


gler2 dgn akak aku..naga nak makan aku!!


ini saya!!


ok la, i think this is enough 4 my entry today..nnti aku melalut macm2 korg pn tak nak bce kn..night all..see u next time ok!!   a❤4 u !!

0 comments on "mcam2 nk share ni..."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN