Wednesday, January 11, 2012

another 10 days 2 go

Posted by cahayaberbisikan at 4:25 PM

selamat tinggal 2011 n selamat datang 2012...mgkin dah terlambat utk aku wish happy new year kt korg kn?? tpi sblum tu aku amk kesempatan ni utk wish happy new year wlpn mmg dh terlambat pn...rsenye dh lme tak update blog dgn entry baru...mklmle kekangan mse n fkus lebih pd final exam yg start 2 jan- hinggalah hari ni 11 jan..hmm...dah sblas hari rpeny aku mnginjak ke umur 20 thun..i'm not a teen anymore..hahaha..yela,kt ejaan umur dh takde lg pkataan "teen" lg..last ialah nineteen..hahaha...dgn termeterainya 11 januari hari ni bmkne lagi 10 hari umur aku akn genap 20 thun...pejam celik dah awl 20-an rpenye aku...thank a lot mum n dad...sbb dah besarkn wa n bersusah payah bwak wa lhir kt dnie yg smntre ni...ok,hri ni paper last exam ialah subjek engineer n society(BEE10202)...agak mcm nk tercabut la kple nk jwab soaln paper td tu..yelah kne perah otak sekua-kuatnye utk ingat ap yg aku bce mlm td..heheheh..what is engineering?? objective of BEM?? blablblablaabla lg la mcm2 soaln..hahahaha...n now i'm just finish packing my stuff..actually not really finish la...hahahah...tu yg aku dok lari dari mngemas update tercinta ni kejap...heheheh..rsenye dah lme tak mnekan keyboard ni..hahahah..nmpak sangat tpu kn?? well i mean mnekan keyboard utk mnulis entry la..hahahah..kalau setakat tekan keyboard tweet3 kt twitter n kdg2 kt fb tu ade la..hehehe...skrg ni aku lbh ske tweet je dari bls kmen2 kt fb..tak tau la knpe...mgkin aku slse dgn twitter kot..meeting people yg tak knal..klau fb tu mostly kwn yg aku knal...so we need to move n look for something new rght?? maybe sharing ideas...hahahah...ok nk share jgak kt cni hari ni aku dah dpt brthday present yg ptme..smstnye dari roomate aku..kaka norli..thanks akak...but she said "open it at home" haahahah...ok, menjunjung titah..hehehe..logik la kn?? takkn nk bka kt dpn dia kot..mstila dia malu kot...kn3?? ni dia hadiah dari kak norli..dlm goodies bag cartoon tu...taaarrraaa...


dari kak norli..
jgn jeles ok...hahahah...thanks a lot kaka norli...heheheh..bgi aku, ble umr aku genap je 20 thun itu bmkne aku akn lalui satu fasa baru..We will open the book. Its pages are blank. We are going to put words on them ourselves. The book is called Opportunity and its first chapter is New life..itu bmkne aku akn mncorakkn sndri 'buku' aku sndri..apepn aku harapkn yang terbaik jela dlm hdup aku..insyaallah...mlm ni insyaallah lpas maghrib aku akn btlak balik rmah..hahah..untgla ayh n mak yg amik kn?? actually ayh aku tu tak bg aku balik naik bas sebab dia rsau..hehehe..well ank prmpuan trrcinta la ktekn...uweekkk ;-p....bkn ap time matrik dlu apnah la jgak blik naik bas..adela dlm 2,3 kali je...yg last tu ayh aku trus tk bg..sebab dia rsau klau2 bas yg aku naik tu ad pape trjadi,,mklmle wktu tu kes yg bas delima eksiden tu tgh hot...tu yg dia rsau tu...mmndgkn aku tlak dri seremban pkul 7 mlm tpi pkul 11lbh tak smpai lg kt malacca central..so start dari c2 la dia tak bg lagi...heheheh..well,ayh sntiasa inginkn yg terbaik utk anknye right?? okla..till there..wait for my next entry ok...assalamualaikum

0 comments on "another 10 days 2 go"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN