Friday, March 18, 2011

alhamdulillahhhhh.........fz n math pre-pspm dh brakhir pn...

Posted by cahayaberbisikan at 7:22 PM
smlm math n hari ni fzik plak....tp dh hbis dah....alhmdulillah...aku tk tau la bleh dpt mrkah ok ke tak...tp at least aku dh wt yg terbaik...hpefully lulus ah...hahahaa....soalan pnyela bleh wat aku tonggang tblik tp at least aku dh mncbe...tak sbar nk blik rmah n borak2 dgn mak...rndu bnget seh...hahahhaa...mklmle aku ni kn mmg rapat dgn mak n aku ske sharing ap je dgn mak aku....tmsuk la pasal pakwe ke or pape jela....tp mmndgkan aku takde pkwe skrg ni sooo psl pkwe takde la nk share....hahahahasumenye ktorang sharing together...i love my mum sooooo muucccchhhhhh...hahahaha...hri ni mood aku tlbih happy plak...tlbih mkn coklat kot agkny...hahahahaha....aku tringin nk mkn asam pedas mk aku masak la...sedap bnget sih...the best in the world!!!!!!yummmyyyyyyyy!!!!!!! tula,sombong la lg...org tue2 kte rzeki jgn dtolak musuh jgn dcari...hahaha...yela,hri tu mse mak dtg mlwat aku kt hstel dia nk msakkn asm pdas tp aku yg sombong....tk nk knon...hahahaha...pdn mke aku...kn skrg dh mngidam....tp takpe,,tk lme lg kn nk blik soooo bleh suh mak msak...hahahaha

0 comments on "alhamdulillahhhhh.........fz n math pre-pspm dh brakhir pn..."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN