Monday, March 7, 2011

hppy brthday ayahhhh

Posted by cahayaberbisikan at 12:23 AM
happy brthday 2 u....happy brthday 2 u...
happy brthday 2 u....asal aku rse sdih sngat mlm ni....mood aku mlm ni jd mcm hari prtme aku msuk cni dlu....mcm snyi wthout anyone....mcm aku sorg2 je....hri ni brthday ayh...aku tkde kat rmah....thun lpas brthday ayh,aku ad kt rmah tp aku tk bg hdiah pn....yg aku bg kptsan spm yg tak brpe baik...just '4A 2B+ 3B' je...sumeny sbb aku lmah 'emotion control' smpai aku gagal dpt kptsn yg lbh bgus...dsbbkn ex aku,kptsn spm aku truk....tp ayh tk tnjuk pn dia kcwe tp aku tau jauh dlm sdut hati dia msti ag rse trkilan...bln dpn pspm plak...bleh ke aku dpt kptsn yg bgus?? pointer 3 n above...klau bleh aku nk bg hdiah pointer yg baik thun ni....nk gak tgk ayh bgge ad ank cm aku...aku pnah tgk ayh susah cmne...tp dia tk pnah nk ank dia tau....aku tk nk jd cm ain..aku jd cntoh kat adik2 aku yg lain... aku nk ad hdup yg sng,pling tak pn tkde la susah lg...aku deactive fb cz nk elak dri sume org yg wat hati aku hncur...yela kt blog aku yg tak brpe mnrik ni la aku rse tng nk luah sumeny...at least bkn org yg knal bce sume ni...just aku n 'kamu' yg tk pnh aku knal....tp tu utk smntre je...ble hati aku dh tng aku actvekn blik akaun fb aku...ad org lain yg msih aku rndu n syg....sorry for my spontaneous action that might you...aku nk blik rmh je skrg ni...nk pluk mak...nk tdo kt ktil n pluk bntal aku...aku rndu sume...aku mcm dh tk nk dduk cni lg...sume kt cni wt aku trluke....sbar najwa....u can...nothing impossible....go najwa!!!!!!!!!...bg ayh hdiah yg pling 'mahal' thun ni.....jnji dgn dri ko....

0 comments on "hppy brthday ayahhhh"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN