Sunday, March 13, 2011

hmmmmm....bnyk dh kje...

Posted by cahayaberbisikan at 8:28 PM
bz...bz....bz....n bz....almatny ni la yg aku akn hdapi smpailah hbis prgrm matrik ni bln 4 ni....tp takpe,aku trme dgn hati yg trbke....yela,nk bjye bknny mudah so kne la bnyk brkorban...aku sggup hdpiny yela aku nk bjye dlm hdup...skrg ni aku just ad mse wk2 hjung mggu je...tu pun aku dh dkre mncuri mse aku...mklmle aku pny wk2 sbnrny dh pn bnyak gler 'berplan' so kdg2 aku jgk yg rosakkn time table aku tu..tp tkde la bnyk sngt aku curi...ckit je....hahaha...khmis n jumaat ptg mggu ni aku ad 2 test...math n fizik...study pn aku tak hbis lagi...adoi....h'm...aku nk bjye n jd org yg bjye...pas tu aku nk wat mak ayh aku rse sng ckit wlpn tak sbnyak mne....yesss!!!! go najwa!!!!! don't give up!!!! ingt ap yg syamir pesan....

0 comments on "hmmmmm....bnyk dh kje..."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN