Wednesday, May 25, 2011

akhirnyeee....

Posted by cahayaberbisikan at 2:43 AM
hmmmm...sape kje tu sng?? ya allah nk cri duit tu pnyela susah thap gaban....msuk 2mggu kje aku dh mle jmpe mcm2 rgam org...ade tu yg tlampau cerewet n ad tu plak yg cincai2 je...klau kne planggan yg cincai2 tu ok la jgak....mklmle kje kdai hp ni kne bnyk sbar la ktekan...cme aku cm agk kcwe n rse cm tak bkbolehan ble uncle ade...yela sume yg aku wt cm nmpk taak btul je...dia ingt aku tak prktikkn ap yg dia ajr kot...cbe korg byangkn...klau dh planggan tu tak nk topup gne e-load takkn aku nk pkse plak...customer is freed to choose what they want right?? aduihhh...tpi uncle tu?? ntah la aku pn tak tau la nk explain cm ne...hnye allah je nmpak...ble system wat hal or topup customer lmbt msuk n dia cm nk blame aku...pdhal dh sistem tu wt hal...so??? takkn aku nk msukkn no diorg lju tnpe double chck kot??? naya nnti klau slh msuk...pastu nnt klau dh slh, aku jgak yg dslahkn blik...aduhhh...susah btul la kje dgn cne ni....diorg nk yg complete 100% je...tlg la pk kn pkrje diorg tu ckit...tkkn sumeny diorg nk pkje diorg mmpu wt cm diorg nk...pkje diorg tu bkn robot la...aku cm tak sabar je nk smbung bljar...tak pyah pk krenah org lain n just pk dri sndri je...habis cte...

0 comments on "akhirnyeee...."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN