Sunday, May 15, 2011

just want 2 sharing something with all of u guys

Posted by cahayaberbisikan at 11:55 AM
hai korang nmpknye smlam aku tak smpat nk posting pape kt blog...so smntre ad mse yg hnye skangkang kera ni...eiii...ad ke mse sekangkang kera?? tak kisah le...ok kte blik ke cerita asal ea??...sebenarnye smlm aku start krje kt kdai hp...alhamdulillah...dpt le duit kocek ckit wlpn tak svrape...at least tak de la aku mmbebankn sngat parents aku...yela diorg pn bnyk jgk nk gne duit...nk byr bil tu la bil ni  la...n mcm2 lagi la...kn3?? aku pn mnaip ni mcm lipas kudung yela...aku msuk kje pkul 10 pg n smpai 9.30mlm....2mggu lg kitorg akn ade roadshow...so lets meet us at giant muar (promote ckit)....huhuhuhu...smlm aku ingt nk kecoh2 ckit kat korg tapi blik rmah smlm dh dkt pkul 10 so aku pn just mndi2 cpat2 n terus tdo...mkn pn tak...hehehehe,,,okla...till there...tatatititutu...chao

0 comments on "just want 2 sharing something with all of u guys"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN