Thursday, May 12, 2011

betul ke minggu dpn???

Posted by cahayaberbisikan at 11:08 AM
aku agak tkjut beruk la ble dgr result pspm kluar mggu dpn...tu pun aku dpt tau drpd cik wana wani di aidilfitri...ehhh?? ap aku tlis ni...wana...jgn mrah yeee....hehehe..tukn nme timangan ko kn kt mtrik zman mde2 dlu kn...hahahaha...papepun thanks la bg info tu wk2 aku call ko tu...aku pn cuak +sakit perut+tak tentu hala+mcm2 lg la...huhuhuhu...pendek kte klau dcmpur sume ni tak tau la ap jdnye...aku cuak ni...ap la agknye result aku dpt ek??? OK ke KO??? adushhhh...kebengongan dan kerisauan tlah mlnde dri...pndek kte tk sng dduk la....hopefully dpt la result yg bgus2 n dpt further study kt u yg bgus gak...aku pn ad cita2...nk bhgiekn parents aku...nk jgk wt diorg bgge dgn ank diorg....

1 comments on "betul ke minggu dpn???"

sya on May 12, 2011 at 3:24 PM said...

ini citer btol cik najwa ooi....ak dapat taw pun dari cik nabilah halimi sbb dia ade tulis kat blog dia....dan ak juga sudah dapatkan pengesahan dr cik izati dan cik ad

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN