Saturday, May 7, 2011

aku dah redha......

Posted by cahayaberbisikan at 10:26 AM
aku tak tau nk start n mle dri mne...ehhhh...ap aku mrepek ni...start n mle tu kn sme je...adoiiii....awl2 lg dh bengong....hmmmm...korg msti pcy kn pertemuan itu indah n perpisahan itu amtlah mnyakitkan....inilah yg btul2 aku rse....mmg sukar nk dluah dgn kte2....hmmmm...mmg aku syg kat dia tppppiiii cre dia tu yg wat aku btul2 makan hati berulamkan jantung....korang bygknlah dah la dia ceroboh akaun facebook aku...bkn aku nk tuduh la klau tak msekn dia bleh bce sume msg n chatting aku....korang cnfirm dh tau kn yg chat kt fb skrg ni dh bleh upgrade jd msg kn???? aku pn sbnrny sllalu offline chat tapi aku akn bls pape org hntr lalu msj fb pas tu dia slh fhm n kte aku lyn llaki kt msg fb tu sdgkn bnde adlh chat sbnrny...ya allah...pas tu dia kte la yg aku ni dh kisah psl dia lg la...dgn ap yg blaku antre aku n dia, bnyk ajr aku ap erti sebenarnye sabar tu....aku tak tau la nk luahkn cm ne..kt cni lah tmpt aku curah sumenye...hmmm...love doesn't necessarily create happiness but happiness itself create love...inilah yg aku bljar baru2 ni...ap yg aku nk skrg ni ialah kjar cnte hakiki dari allh buat mse ni...mgkin allah bg aku ujian ni...aku doa sngat2 aku dpt g jauh dri cni...hmmm...aku btul2 tak fhm ap yg dia nk...jnji pn dia tk onah tnaikn....seriously he is my first love n wlapn aku pnh bljar kt tmpat org aku tk pnh ade pggnti dia....tpi diaaa??? tuhan je yg tau...hmmmm....

0 comments on "aku dah redha......"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN