Sunday, October 2, 2011

good morning....

Posted by cahayaberbisikan at 10:19 AM
hye blogger...thanks to god coz i'm still have a chance to write in this blog...ok pg ni aku bgun cm biase la dlm pkul 6.20pg...hehehe..awl ke??? awl le tu...yela 10mnit drpd biase..hehehehe....pastu cm biase la g trus solat subuh...pastu cm biase la aku smbung tdo2 aym smle...hahahah..so scre rasminye aku bgun tdo dlm pkul 8pg..hehehe...then trus la bsuh bju n mndi...korg ade ke bgun tdo trus wt cm aku?? takde knn??? hehehe...just joking!!! jgn mrah ye...tu la bnde yg dah terbiase aku wt sjak mse matrik dlu..tpi dlu lg pecah rekod seh kot agkny..cn u all imagine yg pkul 7 sharp i dh mndi wlpn hari tu sbtu n ahd...mmg le tkde pape klas pn kn??? tpi sblum mndi tu aku dh cyap awl2 rendam bju...1 bnde yg aku tak pnah stop wt smstnye basuh bju...yela,rimas seh tgk bju btimbun dlm laundry basket tu..so tak plik la wlpn bju aku hnye 2,3 hlai aku ttp akn basuh gak..n wlpn klas lwat hbis cm ne pn aku akn ttap basuh gak bju aku tu mse kt matrik..cme aku cuti umum hari khmis la...yela eskny kn hari jmaat so aku bsuh wktu jmaat le...time tu mmgle bnyk kot bju....korg ade ke cuti umum basuh bju?? huhuhu...so kwn2 aku mse zman matrik dlu mmg dh msk dgn sikap aku yg tlbih rjin sbb diorg tau pnye klau aku trus rushing nk blik bilik tu sbb nk basuh baju la...hahaha..tpi tu sume cte zaman mde2 la..hahaha...tue no ke aku ni??? tak kot rseny kn??? still sweet 9teen...hahahah..pape jela...yg takkn brubah smstnye umur kte sbb dia hnye akn mngkat n takkn trun wlpn 1 angke pn kn...tu la kuase allah...hari hari ahad dah..klau korg nk tau aku mmg dri zaman sklah dlu tak ske hri ahad..tak taula knpe...mcm alergi sngat aku dgn ahad ni la..dlu klau korg nk tau aku alergi dgn ahad sbb bpak aku tak kje..tu mse time sklah la...tpi lpas hbis sklah aku tak tau la sbb ap tpi yg pastinye aku mmg tak ske ahad...so aku plan tak nk wt wedding ceremony aku hari ahad?? ha???? jauh plak aku mnyimpang ni...adoii..biase la pmpn kn...kdg2 smpai terover2 berangan dlm dnie fantasi ciptaan sndri...time ade mse ni la aku bpluang nk conteng2 blog aku ni...pas ni tak tau la ble lg yela dgn assgnment yg dh mmg sdia mmbukit tuggu jd gnung je la agknye...huhuhu..tpi tu lakn...klau dh nmeny student mmg dh jd lumrah kn??? time blajr la kte mrse dgn kesusahan btpe sushnye nk genggam sgulung ijazah nnt...sume tak dtg bglek..bak kte pepatah...yg pipih tak dtg melayang n yg bulat tak dtg bgolek..hm??? btul ke ap aku tulis ni?? mklumle dag dkt 2tahun tak blajr bhse mlayu..dlu last pn mse form 5...hahaha...time ni la terkenang2 zaman sklah..hahahah..ok la...dh bnyk sngat aku merapu agkny kt cni..till there..c u nxt time..hahahah..cm le aku nmpk korg kn??? hahaha...papepn..assalamualaikum n may yr day are brighten with joy,happinest n healthy

0 comments on "good morning...."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN