Friday, November 18, 2011

aku nk conteng2 puas2.....

Posted by cahayaberbisikan at 8:39 PM

It’s been said and done

Every beautiful thought’s been already sung

And I guess right now here’s another one

So your melody will play on and on, with best we own

You are beautiful, like a dream come alive, incredible

A center full of miracle, lyrical

You’ve saved my life again

And I want you to know baby


[Chorus]

I, I love you like a love song, baby

I, I love you like a love song, baby

I, I love you like a love song, baby

And I keep it in re-pe-pe-peat
I, I love you like a love song, baby

I, I love you like a love song, baby

I, I love you like a love song, baby

And I keep it in re-pe-pe-peat
[Verse 2]

Cursing me, boy you played through my mind like a symphony

There’s no way to describe what you do to me

You just do to me, what you do

And it feels like I’ve been rescued

I’ve been set free

I am hyptonized by your destiny

You are magical, lyrical, beautiful

You are…I want you to know baby

[Chorus]

I, I love you like a love song, baby

I, I love you like a love song, baby

I, I love you like a love song, baby

And I keep it in re-pe-pe-peat
I, I love you like a love song, baby

I, I love you like a love song, baby

I, I love you like a love song, baby

And I keep it in re-pe-pe-peat
[Bridge]

No one can pause

You stand alone, to every record I own

Music to my hear that’s what you are

A song that goes on and on

[Chorus]

I, I love you like a love song, baby

I, I love you like a love song, baby

I, I love you like a love song, baby

And I keep it in re-pe-pe-peat
I, I love you like a love song, baby

I, I love you like a love song, baby

I, I love you like a love song, baby

I love you…like a love song…


hahaha...aku tak tau knp aku ske gler lgu ni...padahal mak aku geram gler dgn aku ble aku dgr lagu ni...hahahaha...mak aku kte mmgle sdap tpi bnyi cm kelakar...tpi aku ni bkn ksah pn klau lgu tu aku dah ske...hahahahah...dlu aku ske gler lagu hati yang kau sakiti...korg tau tak sape yg nyanyi?? rossa la...sbb knp aku ske gler lgu tu yela mse tu aku tgh mkn hati berulamkan jntung dgn ap yg ex-bf aku wt...korg bygkn ap yg aku rse ble dia snggup tpu n curang kt blkng aku?? dpn aku ktela knon syg la apela kt aku tpi rpeny tu sume palsu blake... PALSU BELAKA!!!  ingt sng ke nak baikkn hati aku yg mmg dh remuk + redam tu?? sampai aku amk kptsan larikan dri msuk matrik...nsib baik aku dpt kmns...at least kluar dri jhor n sngle aku nk blajr lpekn bnde tu wlpn mmg hakikatny mmg payah n susah....bpe lme aku snyapkn dri tak cntct sape2 mse aku kt matrik dlu...sumeny sebab ap?? sebab LELAKI TAK GUNA TU LA!!! ble aku ingat bnde ni blik mmg tak smbuh2 la hati aku ni...mmg skit n hancur lg....i'm trying to mend it back...tpi ktngan hati aku ni tak lme pn...ble hbis matrik, rpeny allah takdirkan aku akn dduk smle stdy kt jhor...yela aku dpt uthm...aduhhh,mmmg pyahle wlpn hakikat ny aku dkt dgn sgleny....dkt dgn family....mmg uthm ni ayh aku nk sngat aku msuk cni...dia kte tak nk dh jauh2 dgn ank dia lg...nnt klau ad pape dia susah nk tgk...tpi,aku mmg rse mcm ble aku kt jhor ni blik seolah2 aku mcm kmbli kt mse dlu...kngan dlu n sgle2ny yg dlu....aku tak nk dh ingt lg...ptg td wtu klas agme, ustazah ad ckap pasal jodoh..."sesungguhnye wanita yg baik adlah utk llaki yang baik dan lelaki yang baik utk wanita yg baik, mlm jmaat wktu bce surah yassin mhonla bnyak2 allah bg kte jdoh yg baik"...aku pasrah n serahkn sume tu kat allah....   mlm ni mte aku ngantuk sngat...so tu yg aku mcm gler n agak kebengongan ckit...mrepek n melalut je la aku kt dlm ni mlm ni...hjat dihati aku nk wt math assgnment sir bg khmis lpas...tpi nk wt cm ne klau skrg ni mte aku dh ngantuk cm ni...so aku knela wt smthing nk hlgkn ngntuk aku ni...aku pn amk la pluang conteng2 kt blog aku yg agk krg cntik n mnarik ni...mklmle aku rse mcm dh lme tk mngrut2 n mlalut2 kt blog aku ni...korg  tau jelakn naik je cuti tgh sem ni, mak datuk dia pnye bz n ad je kekangan waktu...smpaikan tdo mlnm aku pn agk trganggu n terusik ckit... tdo ntah kmne n mkn pn ntah kmne dh...nsib baik la ku ni jnis yg tak brpe n krg mkn nasi...bkn aku smbong nk eksyen tak nk mkn nasi tpi nilah aku yg sbnar...aku pn tak taula cm ne bleh jd cm ni...tal clap aku, aku start tak ske mkn nasi wktu kt matrik dlu..mgkin sbb aku tak ske bau nasi kot...ntahle...tak nk comment bnyak2 pasal nasi ni...tak baik org tue2 kte....hahahahah...aku nk mkn coklat cadbury aku yg dah cair tu....first time dlm tmpoh 19thun aku hdup ni la aku mkn coklat cair...serve me right!!! sape suh simpan kt tmpat yg ad chye matahri kot...mmg pdan le coklat aku tu cair...tpi sdap gak....hahahaha...lpe nak share plak...skrg ni i'm happy being wth somebody...dia pndai lyn krenah aku yg kdg ni mcm bdak2 n kdg2 kasar2 ckit...tu mmg tak deny la yg aku ni mmg agk ksar n gnas ckit...sume org yg rpat dgn aku ckp mcm tu...tpi wlpn aku ni gans n ksar ckit tpi aku ni bhti lmbut...cehhhh, tu la komen ola kt aku...tpi mmg btul pn.... tu la diri aku....rseny dh lme aku tak conteng pnjg2 kt cni...so aku curi mse mlm ni ckit utk blogging...hahahaha....yela,ble nk post new entry ad je kje, so asyik postpone jela jwbny..hahahahah...hari ni mmg plak ble aku tgk org yg jmpe aku jmpe je bce psl dri aku...td abg syed bleh tau yg aku g dtii tak ikhlas...hahahah...terror seh bleh bce aku....ptg td plak insiden dgn akak linguaphone tu...dia bleh tau nme aku tbe2 n dia bleh tau yg aku ni mmg rpat dgn ayah n mak aku...cme mggu ni aku tkcik hati dgn ayh aku ckit...yela, marah aku without a strong reason...td aku call mak aku pn just borak2 kjap dgn adik aku je...sedih sehhh...tpi ntahle....dhle,,aku mls dh nk mlalut n mrepek2 lg ni...nk try wt math...esk kne g dtii pkul 2 plak tu utk launching rela...adoii, tak skenye....redha jela....

0 comments on "aku nk conteng2 puas2....."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN