Tuesday, November 22, 2011

esk cuti....

Posted by cahayaberbisikan at 12:04 AM
yes3...esk cuti...bestny...tpi just 1 hari je kot...adoi...knp la dia tak wat cuti smpai 2,3hari kot???? kn best ckit klau cm tu ....ap la aku ni...tak ingat ke kje dh mlmbak tu tggu??? hahahahaha...actually aku nk try cyapkn n smbg math assgnmnt yg hari tu tpi kirg tau jelakn skrg ni mte aku tgh mngantuk thap dwe...mklmle smlm tdo kol 2lbh pg....nsib baik hari ni kelas aku start kol 11 pg seh...klau tak cnfirm aku blur n terkebil2 je cm cicak kobeng kt dlm kelas....tpi aku versi cicak kobeng yang 'cute' ye....hahahaha...jgn jeles ye....pastu pg td lpas sir bg 'tazkirah' n sbg hkuman kitorg ad quiz wei...dhle aku tk wt revision lgsg psl c++...ha ,amk aku bleh tbe2 ad kuiz hri ni...aku bru je hbis test math tdi...pastu trus balik bilik n solat...then after solat tu aku pn tlg la cyapkn jahit jubah kwn aku...hahahah...best gak sekali-sekala dpt praktiskan ilmu yg mak aku turunkan tu...yela,aku pn dh lme tak pgg jarum n benang kot...hbis matrik aku dok makn tdo dlm 2mggu then trus kje then ble time nk rye tu aku just beli baju dh cyap terus je..ha amik aku!!!harge baju tu je aku bleh dpt 3psg baju kurung biase kot...hahaha...bkn ap nme pn aku ni 'comel' bdn so saiz tu mmg special n susah ckit nk cari la so ble ade saiz tu hrge dia pn mmg best la wei...hahahahah...tpi takpe, duit aku sndri kn??? lgpn mak aku dh ckap awl2 thun ni pnye rye dia mlas nk jahit bju so aku pn decide la beli je....wne biru weiii....tak nk le cte psal bju rye lg wehh...tggu rye thun dpan plak la...ha, msuk ckit la psal rye thun dpan....ckitttt jeee...hehehe...h'm, actually aku planning rye thun dpan aku nk beli jubah je....hheheheeh....dh lme tak pkai jubah kot....cn u all imgine how my appearance will look like?? mcm hantu agkny kot?? hahahah...pape jela...dh lme dh aku nk pkai jubah sbnrny tpi ad kte2 sumbang sbnrny drpd 'org2' tmsuk la dri akak aku tu...so aku pndamkan jela...so sejak aku ad kwn yg sme saiz dgn aku ni pkai jubah so aku pn cnfident la nk pkai jubah...tpi nnt2 la...aku pn tak rjin la nak kluar g cari n beli....tggu cuti je kot nnt ek?? sng ckit...nk g mne2 ad org hantar...

kcian ayh aku...tpi dia tak kisah pn sbb aku kn ank tsyg dia...heheheh....korg nak tau tak mse mak n ayh aku amk aku mlm wktu nk blik cuti sem 2mggu lpas, kitorang g mkn seafood...hahahah... best gler...smpai rmah dkt pkul 1 pg kot...heheheh...smpne brthday aku nnt ayh aku dh jnji nk bwk aku g mkn lg kt 1 tmpat tu...topi dia tak ckp lg kt mne...well dia mmg dah pro psal ank dia ske mkn ap....tak sbar nk dpt hdiah brthday dri ayh aku....maybe a watch....tak taule knp instinct aku ckp bnde tu...yela hari tu mse kluar g jln dgn mak skli dia ajk aku g kdai jam then dia tnjuk 1 jam tu...dia tye hrge n pastu dia kte'wa ske jam cm ni kn?'...then dia tye 'wa pny brthday bln 1 kn?? '....korg nk tau tak jam yg dia tnjuk tu square shape,tali wne ptih leather n ad diamond bnyk2...mmg taste aku wei...mmg expert btul bpak aku ni tau je ap aku ske...smpai ad 1 ksut aku tu bpak aku yg plih n dia main byar je hrge ksut tu bpe...mak dtuk mmg mhal weh...lpe plak nk cte hri tu aku blik kmpg atuk aku bg hadiah....hahaha...mle2 mse g mall tu aku sje2 la kecek2 jam jnme U2 wne ptih favourite aku tu...then mse tu atuk aku tu dia mcm tak bpe bknan n reason dia kte bsar sngat pastu yg aku pelik dia bleh ajk aku g kt bhgian jam seiko,titans,roscani, n citizen...mak dtuk,pastu atuk aku nk bg 1 jam jnme seiko...klau nk dbndgkn hrge, jam U2 tu dkat2 rm 200 lbh  je tpi seiko tu lbh mahl kot... tp aku tak amk pn...yela,bnyk pn sbbny...tak nkla aku dilabel cucu ksygn atuk plak nnt...tu pn ble blik adik aku nmpak ap yg aku dpt, mke diorg bengang gler n smpai tak tegur aku cyot ...tpi aku dpt hdiah lain dah..."thanks bapak..cyunk bapak"...klau atuk aku tkde nnt cm ne la aku ek?? drpd kecik aku dia jge...teringat plak mse kecik2 dlu aku slalu ikut dia g mne2 n slalu tggl kt kmpg...aku ske tggl dgn atuk aku...bestny klau dpt blik kt wktu tu lg...best gler.....dh2 le ingt pasal kmpg aku tu...nnt aku sayu plak...ok la..till there...bye...Eh sblum tu meh aku tnjuk kt korg gmb jam yg aku nk gler2 tu....takpe2,tggu ayh bg nnt...hahahahah...

0 comments on "esk cuti...."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN