Monday, November 28, 2011

knp aku rse nk mnngis sngat ni???

Posted by cahayaberbisikan at 12:04 AM
tak tau la knp dgn aku ni...tbe2 plak cm ni mlm ni....actually bkn mlm ni je, dari ptg tdi sbnrny...aku asyik tringat mse lalu n tringt arwah mak ngah aku...knp hati aku meronta-ronta rindukan dia...i miss my cousin too...arwah mohd syafiq... dia mninggal lpas habis pmr 19/10/2009...genap 2thun dh dia prgi....aku tau aku tak sbaik n seperfect mne pn...tpi aku try bljar brubah sikit2 n i know i can't do it drastically...nice talk with heskim tdi...dia lhir bln yg sme dgn aku cme aku awl 2hri dri dia...hati aku mcm kosong je skrg ni..mcm takde sape2 kt dnie ni...knp msti aku rse cm ni ya allah...sedangkan aku msih ade org lain kt sisi aku wlpn jauh dri mte...i miss so much lebah...rndu nk gurau2 dgn dia..."ya allah,jika dia benar utkku dekatknlah hatinya dgn hatiku..jika dia bkn milikku damaiknlah hatiku dgn ktntuanmu....tapi aku tak pasti rencana ilahi..apkah dia akn ku miliki"... jgn biar aku lmah cm ni ya allah...aku tak nk jdi wanita yg tlalu murah air mte ya allah...smlam awl muharam n kita dh msuk thun baru kn...so kte perlukan 1 tranformasi utk diri sndri...aku pn rse tlalu bnyak ksilapn aku utk thun lpas2...mgkin secare sngje n mgkin scre tak sngje jgak...aku harp thun ni n thun2 mndtg ade kbaikan,kbhgiaan,ksngan n kejayaan yg tbaik utk aku ya allah...aku try bljr assume ape yg blaku slme ni just 1 skrip crte yg ad dlm hdup aku ats ktntuan allah biar aku jd org yg lbih matang....nme je umr aku 19thun..yet 20 to be...dah tggl sbln lbh je...aku hrp aku mmpu bgi kbhgiaan kt parents aku...tnpe diorg aku bkn sape2 hari ni...dah jauh ni aku mlgkah...aku tak bleh dah nk toleh ke blkang lg..lupakn ap yg dh blaku sblm ni...n blajr hadapi ap yg ad dpn mte skrg ni...mgkin tak mudah tpi asalkn ad kmahuan...insyaallah ad jalan yg tbaik utk aku....

0 comments on "knp aku rse nk mnngis sngat ni???"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN