Wednesday, December 14, 2011

syukur alhamdulillah

Posted by cahayaberbisikan at 7:52 AM
assalamualaikum sbgai pmbka kata utk pg yg indah ini...korg dh solat subuh?? ha,klau yg blum tu g la cpat2 ye tnaikn tuntutan yg wjib ni ea...renung2kn dan selamat beramal....chaikkk!!!! aku bkanlah dato' dr fadilah kamsah ye...tpi aku ske tagline dia tu "renung-renungkan dan selamat beramal"...simple tpi ad maksud yg tersirat kn?? korg dh breakfast?? aku bru je lpas breakfast..tbe2 plak lps breakfast ni dpt hidayah nk men'conteng' kt blog aku yg dh serba pinkish ni...adoiiii...actually aku bknlah sje2 menggedik tukar pink ye..but i've my own reason..."aku pnye blog telah di HACK" ...Statement yg menggemparkan...kwang3....hahahahha...

normal la tu kn dlm dnie siber ni meng'hack' dan di hack...tpi hati aku agk tak redha la...korg byangknlah,sape yg tak shock tgk bnde yg kita wt dgn pnuh smngat n brbnge2 dihati tbe2 rosak plak..aku mmg le tkjut beruk tpi bkn thap beruk lg kot... ta tau la ktegori ap ntah...mle2 tgk blog aku tu,aku mcm nk mleleh air mte pn ad..tpi kne cntrol macho kn??? ehhh,oppss slah plak..knelah cntrol ayu...acecece(geliny aku bce, uwekkkk!!!)...seganlah klau roomate aku nmpak aku kmeme...kn?? adoii..tak mtg btul aku ni..."NUR NAJWA HAMDAN,BILA AWAK NK MATANG NI??" HEHEHEHEHEH...satu persolan yang aku sndri pn tak tau jwpannye ikhlas dari hati n tak pyah le aku pk..hehehehehe...

lpas hati aku dh ok ckit dgn brte 'gumbira' blog aku ni,aku pn decide stlah kali darab bahagi,tolak n tambah nk biarkn je...mls seh nk rwat blog aku..tak de mood...kwang3...lgpn aku mmg agk bz mggu ni...smpailah smlm kwn aku tnye ap dh jd dgn blog aku...heheheh...simply i say to her "blog aku rosak"...then smpailah mlm td lebah tersayang i msj..i pn crte la kt dia....kwang3..oppssss..terkantoi plakk!!! stop kt cni jela....hehehehe...

lets move straight into what i would like to share with all of u guys..1st of all,I would like to express gratitude to the gods because facilitate the tasks that given to me n my group...oppss..terspeaking london la plak...heheheh...ayt pn agknye tunggang langgang kn?? tapi "REPUTASI KATA IBARAT KACA SENANG DIHANCURKAN TETAPI SUKAR UNTUK MEMPERBAIKINYA" kn?? ni sbnrny kte2 hikmat...wlpn tak 100% cyap tpi aku bsyukur sngat2 at least takdela memebebankan sngat nnt nk settlekn..mkneny kne proceed lg la dlm mggu ni...alhamdulillah...projek bee alhamdulillah dh settle...smlm kitorg jd volunteer la present awl..hahahah...diorg kte suara aku present mcm announcer yg kat airport 2 "perhatian kepada penumpang pesawat boeing 787,anda diminta ke balas berlepas sekarang kerana pesawat akn berlepas 10 minit lgi" blablablablablabla..hehehehehehe...actually aku nrvous thap gaban..yela last pgg mic mse bce pledge dlu mmndgkan aku ni pngwas la knon2...pastu takde pegang2 lg smpaila skkrg...heheheheh..

papepn alhamdulillah,dh pn present..yela klau nk tggu jmaat kn nnt aku n mira kn tkde so ble member group kurang , kitorg akn di consider sbgai failed free je la...kwang3...so, hari ni nk check report yg aku bsgkang mte mlm td dgn kak husna tu 'OK' or 'KO'..thanks jgak kpd taufeeq yg sggup bjge tggu aku emel report...sorry,bkn sngje emel aku yg slalu aku gne tu plak wat hal mlm td..tpksela aku gne emel aku yg lg 1...tu nsib baik dh wt awl2 alternate emel...heheheheh...'sediakan payung sebelum hujan' tu la pepatah yg sesuai kn?? heheh..

so hari ni kne proceed lg dgn projek yg blum cyap spnuhnye tu n 1 important thing is packing my things..nk mati klau aku tak pack awl2..clap2 tak pkai baju nnt..hahahah...esk dhle takde free ad replacement klas kot...okla,till there, ad klas...i've to make a move rght now..assalamualaikum...tak jwb dosa,jwab sayang..heheheh

0 comments on "syukur alhamdulillah"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN