Sunday, December 4, 2011

hari ini hari ahad.....hmmmm

Posted by cahayaberbisikan at 9:03 AM
pejam celik-pejam celik dh hri ahad rpeny...dh le aku tak ske hri ahad...so kpd korg yg ske hri ahad tu thniah le ea sbb bjye ske hri ahd...tak tau le knp[ aku je yg tak bjye ske hari ahd...alergi smcm tpi bukan alergi sepi ea mcm yg azharina nynyi tu... mcm biase la rutin aku hari ni bngun pg then wt housecores....hahahaha...dh mcm housewife pn ad...no3!!! ... aku lme lg kot khwn..hahahaha....enjoy la dlu smntre hdup mmbujang ni...nnt dh khwn kne mnage husband plak...adoiii...algkah bhgieny n indhnye klau dpt husband yg bleh main kautim2 je (btul ke aku eja ni??? bedal jela...) ...tak crewet n ok je dgn ap aku wt... ish aku ni...apela...bleh smpat berangan plak...adoi...u're not a full time daydreamer..remember that najwa!!! okla...smbg blik crte yg asal...lpas bgun tu aku g la mndi..awl seh...dlm pkul 7pg cm tu...then aku pn mle la wt kje...1st kje aku smstnye sapu smpah..hahahah...bnyk le no sngat smpah kn???...pdhal takde pn...cehhh, nmeny pn tgh rajin kn...lgpn klau kt rmah pn mmg kje aku smpah smpah sbb mak aku tak pcye dgn aku sidai baju...reason dia, aku sidai baju takde sistem n nnt lambat kering la pastu aku sidai baju tak blnce la...mksd tak balance tu aku sidai tak susun ikut baju yg bsar ke ke bju yg kecik...hahahahaha...tpi aku wat tak tau je wlpn mak aku ckp cm tu n tu mmg mak aku dh tau dah sjak azali...prinsip aku asalkan kering sudah...macm nenek aku tu ha tak kisah pn aku nk sidai cm ne...hehehehe...dlm aku dok kemas2 tu aku brulah terperasan yg bedroom slipper aku yg cute gler rpeny sblah tkde..adoi..mnggelabah seh aku.. bkn ap tu dh le hadiah smne birthday aku yg ke-19 bln 1 hari tu...my friend give it to me to me...so smstnye aku syg gler kot...korg nk tgk???? kjap ea

ni la bedroom slipper aku...cute tak??
                       

ha cute tak??? korg nak tau feedback ap yg aku dpt drpd kwn2 aku yg tgk bedroom slipper aku ni lpas diorg nmpak ??? 

         1."ya allah bsarny kple hello kitty tu"

         2."najwa ap sudah jadi dgn kamu???" said miraashiny

         3."comelnye"( then jadi rebutan...glamor g2..hehehe)


tu la antre dialog diorg yg dpt aku share...heheheh..pastu aku pn mleknla siasatan cari kt mne sblah lg, rpeny2 kt blakang kotak canon pixma aku wehh...hahaha..cm ne ntah bleh ad kt c2 aku pn tak tau seh..mgkin aku tersepak kot mse jln2 kt blik aku ni mlm tdi...heheheh..well,skrg ni dh jmpe dh pn... slipoer tu jgak sbgai protection utk aku...klau korg jhat, aku akn pkul korg cm ni



jahat tak mke aku???


hhahahaha...ingat aku ni baik ke?? aku la ratu bab pkul2 ni...hahahahah..kecian kwn2 aku yg slalu kne pkul dgn aku...heheheh...sorry friends, aku mmg ganas n kasar ckit la...maaf ye...tu la sape suh korg nyakat aku je?? sbnnrny pkul tu tndeny syg so klau korg kne pkul dgn aku tu mkneny aku syg korg la tu...hahahahha...ish, tkdela...aku main2 je...tgk le mke aku yg baik ni...









jahat ke meke aku??




hahahaha...ok,berbalik pd crte asal...lps dh jmpe tu, aku pn susun la blik sume ikut ssunan yg asal...hjat di hati ingtkn nk lipat bju tpi mostly bju aku tu tak kering so aku pn g la breakfast...no wonder la tak kering kn?? yela basuh ptg smlm kot...hehehehe...menu breakfast aku smstnye roti...hahahah...aku mmg thap hyper ske roti...mak aku ckap klau slalu kn roti bdn bleh chubby...yeke?? tu aku tak tau la kn...aku tgk maintain je bdn aku...heheheh...parents aku dh tak larat dh nk bising tgk ank diorg ni mkn roti...yela,diorg bkn ap,diorg rsau tkut ank pmpn diorg ni kne sakit perut cm kt matrik dlu...yela,aku kn jauh drpd diorg so klau pape nnt susah la kn??? hehehhe...agkny apela menu mak au msak kt rmah tu hari ni kn??? normally hri ahad cm ni kitorg akn msk bnyk2 menu yela hari ahad sume org kn ade kt rmah...tpi tak taula skrg ni cm ne kn style mak aku tu?? yela kt rmah tu dh tggl berempat je tak termasuk akak aku sbb dia mmg kje wlpn hari ahad...so mgkin mak akku masak ikut kperluan je...pastu pling bestnye kn wktu ptg ahad kitorg akn hangout jela g mne2...pling best aku ske g tgk mthri terbenam...best sngat wktu tu...hmmm...tpi tu dlu la...skrg ni klau blik cuti pn aku tak rjin sngt nk kluar...mostly aku lbh ske spend mse kt blik je wt pape...tpi bkn tdo ye...sbb klau tdo ptg, aku mndrte wktu mlm nnt tak bleh tdo...hahahah...so yg jd mgse kne yn aku mlm2 bte tak bleh tdo smstnye mak aku...heheheh...aku mmg ske mnje2 dgn mak...she is everything to me...tmpet nk nngis,bcrte,mnje2 n mcm2 lg la...miss u mum!!!! ok la till there...bye...



















0 comments on "hari ini hari ahad.....hmmmm"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN