Friday, December 9, 2011

whatever la....

Posted by cahayaberbisikan at 9:19 PM
skrg ni dh nk msuk ptgahn bln disember n bln disember ni jgak bkal mlabuhkn trainya tak smpai 3mggu lgpn...ini bmkne mse kt u ni akn btmbah pack n bz..that's mean aku kne cyapkn sumeny at least dlm mggu ni jgak...dgn projek lg yg dh mlmbak...mlm khmis 15 hb ni insyaalah aku akn btlak ke trgganu...off for 4days...tpi mlm khmis tu jgak ad klas PI gnti...cm ne ni??? hmm presntation bee pn group kitorg kne dcide present awl at least slse dpan...tak tau la knp mggu ni asyik ngntuk je....mcm kne sumpahan ngantuk je rse...u all bygknlah mlm td aku tak wt revision psal bel...seolah2 mte aku ni dh kne gam gajah n tak larat lgsg nk bka mte...ingtkn bleh la nk bgun awl tpi hampehhh blake...heheheheh...pkl 4.30pg tu mmg le aku bgun tpi respn aku pastu tdo blik...hahahah...aku dduk atas ktil bsndar tpi dinding tpi ntah ble mseny aku bleh tbongkang blik pluk bntal kcik aku tu...sedar2 dh pkul 5lbh...hahahahahah...serve me rght!!!! last2 aku pn gdn mke redha tu g la amk notes n bce tapi akhirny aku kcundang jua lagi(hahahahah...skema gler) last2 pkul 5.44 brulah aku bjye bgun wlpn dgn hati yg tak redha...chaikkk!!! ikutkan hati nk je aku ltak lidi kt due2 mte aku ni bg dia tbkak je...heheheh...gler!!!!....mggu ni insyaallah klau tkde aral fmily aku dtg ahad ni...bg ic aku...yeay3...aku ad ic baru... kau ad??? bengong ah aku ni...hehehehehe..nk cte ap lg ek??? hmmm...smpne tahun 2012 yg bkal mnjlme ni aku hraple smge aku tmui ap yg aku nk dlm hdup wlpn tak bnyak tpi a least ad la ckit...n plg pntg wktu tu aku dh msuk alam 20-an...so i can't act like a childish anymore...kne matang ckit...hehhehhe..tu aku mmg admit la kdg2 aku mmg tak mtg...mmg aku naturally cm ni...nk wt cm ne kn??? lgggiii, aku nk jdi org yg kuat smngat n tak mudah patah smngat lg...aku nk simpan air mte aku...tak nk bzirkan utk bnde2 yg 'merepek'....biarlah kngan lalu tu blalu n aku nk bljar hdup tnpe bygn n sgleny tntg dia...why not???!! klau dia bleh so knp plak aku tak bleh kn??? klau dia bleh that's mean aku bpuluh juta kali bleh....AYAH, thanks sbb ckp mcm tu...ad org yg lbih baik dri dia kn...aku kne ingat ade org yg lbh bhrge kt cc aku skrg ni...to LEBAH...thanks 4 being with me...wlpn awk slalu duty je...kdg2 sy admit mmg sy bosan sngt takde awk..tpi sy sje wt mcm tak de pape wlpn hakikatny sy rndu nk nyakat awk n gurau2 dgn awk....n I MISS U 2....hmmmmm....pastu aku nkkk....nk mkn bnyak2 mskan mak aku..yela wktu tu kn cuti final sem...sbln kot...hahahahahha...mcm2 impian aku...antreny ialah aku nk krte suzuki swift wne putih...heheheh..dh start nk mrepek la ni..klau korg bosan cepat klik kotak x tu ea...i'm not forcing u 2 read my entry....whatever...blogging is my way...mcm2 lg la impian aku ni tpi aku rse biarlah aku n allah je yg tau...sume yg baik itu dtgny dari allah n yg bruk itu dri aku jua....

0 comments on "whatever la...."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN