Thursday, June 25, 2015

risau

Posted by cahayaberbisikan at 6:15 AM
alhamdulillah, hari ni masuk ramadhan ke-8 dah..semoga dipermudahkan segala urusan sepanjang ramadhan ni. 

alhamdulillah juga sebab dah habis semua paper semalam.. sehari gedebak gedebuk dua paper terus.. lega dah habis semua paper

tapiiiiii

risau tunggu result plak sekarang ni.. yela sem last dah ni.. semoga tak kena repeat paper la.. kalau ikut perancangan, insyaallah, konvokesyen ke-15 bulan 10 ni.. hope so that im the one which will be graduate this october.

to be honest, aku blank tgk soalan yang very unexpected masa paper last computer network petang semalam.. 

memangla semua soalan tu aku jawab tapiiiii..,

entahla, jawapan aku macam tak menepati kehendak soalan je..

aku harap sangat la aku lulus,,, aku dah tak kisah kalau dapat c ke apa.. asalkan aku lulus.. 

daoakan kejayaan aku ok semua

sekarang ni, tinggal nak tunggu sv aku confirmkan pasal thesis la sebab kena hardbound kan.. 



0 comments on "risau"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN