Friday, October 21, 2011

hmmmm.. dh smggu rpeny

Posted by cahayaberbisikan at 8:32 PM
pejam celik- pejam celik dah smggu rpeny...esk dh hari sabtu..kje mmg dh mlmbak dah ni...pg td ad test bee...tpi korg jgn slah fahm plak ye..bee doesn't stand 4 lebah ye but stand utk sbjek jurutera n masyarakat...hahahahhaha...sdap kn bnyi kod tu..bee..hahaha mcm pnggil mnje2 kt bf plak...opppss...ahad ni nk outing dgn family..hahahahahah...alhamdulillah, hadiah utk mak n akak dah settle...aku dh slamat pn beli brg tu...adik aku pn dpt gak...kcian plak tgk dia tak dpt...cme skrg ni mslahny hadiah tu tak berbungkus lagi...tak tau la nk bli cm ne..sumeny tak mnrik mnat aku pn la....dh le bnge2 kbnyaknnye..pleaseee la,tak mnat lgsg seh...mlm ni aku plan nk wat assgnmnt math yg mmg dh mlmbak soalnny tu..dh le nxt week kne hantar..krtas kje khdmat msyrkat dhle aku tak wt lg...adoi...mne nk cari snrai nme ek??? scretary dh tak chat coz jtuh kt msjid hari tu...ckap psal msjid ni aku nk inform kat korg yg masjid baru uthm dah cyap n rasmi bleh gne dah..hari tu mse hari rabu tula 1st time aku dpt jejakkn kaki kt c2...alhamdulillah...wlpn blum bpluang solat kt c2 tapi at least aku dpt dah msuk n jejak kaki kt c2...mmg cntik n mengagumkn btul...mlm tdi ad  majlis solat sunat hajat perdana smpne prasmian masjid baru tu..klo korg ad mse dtg le ye kt uthm ni....blehla msuk tgk tpi jgn lpe ye wat ibdah kt c2...yela takkn la dh alg2 korg wt lwtan tak nk solat kat c2 kot??? ok la..till there...bye n assalamualaikum

0 comments on "hmmmm.. dh smggu rpeny"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN