Friday, October 7, 2011

ni la kwn aku n mke aku yg blum 'putih' sbb sunburn

Posted by cahayaberbisikan at 8:45 PM
hye blogger..huhuh..pejam celik,pejam celik esk dh hari sabtu kn?? hari ni klas smpai pkul 5ptg...nk wt cm ne kn?? dh tu tuntutan sbgai pljar yg kte kne wt so..tunaikanlah dgn berlapang dada... cepat btul mse blalu kn?? td ustazah pngjian islam aku, ad kte ble hjung tahun ni mse akn blalu dgn cpat..sthun akn jd sperti sblan, sbulan akn jd sperti smggu , smggu akn jd sperti shari n shari akn jd sperti sejam je..ble drenung dlm2 mmg ade yg mksd mndlm kn..tpi aku tak nk la cmment pape kt cni ckup la skdar bermuhasabah dri je..ok..sblum ni entry aku just bnyk dok potpet2 je kn..tk de pn tunjuk gmbr tbru aku kn?? kalo korg nk tau,mke aku dh agk gelap ckit ah sbb mhs hari tu..aku ni mmg dh tak amk port lg psl sunburn ni sbb mke aku mmg cm tu..dh tak hairan dh..yela ble ad pape prgram or orientasi mmg kne sunburn la jwb ny...bapak aku le org yg rsau thp dwe ble tgk mke ank dia mse hari dftar 'bersinar' tp ble blik 2 mggu lpas dh gelap n berbelang...nk wt cm ne kn?? dh mmg cm tu..mgkin sensitif kot kulit aku dgn matahari ni..ak, jom tgk gmb aku ni...






1,2,3.....jeng3









mira n standing nxt to her is me





ok yg sblah aku tu nmeny mira..org selangor..korg nak tau?? dia ni kt selangor tggl kt tamn tun hussein onn ...then sklah plak kt smk bandar tun hussein onn 2 then   masuk u pn univ.tun hussein onn gak..sng kte mmg ktrunan kuat tun hussein onn la..hehehe..pcye tak korg tgk mke aku dh agk gelap ckit tu?? diorg dok tak hbis2 promote suh aku gne fair n lovely seh..sbnrny tu ayt perli ah tu kn?? ok meh aku tunjuk kt korg gmb kwn aku lg sorg plak




     sedia...1.2.3..............................







me n fyn






ok...yg ni plak nmeny afina tpi kitorg pggil fin je..tpi kdg2 aku ske pggl araci pintoi..hahaha..ske2 aku je kn..dia ni org penang...sblm ni blajr kt kmk..matrik kedah la klau korg nk tau...dia ni tggl kt ars 3 ala ats blik aku je..b4 ending my entry,credit to mira 4 her willingness upload this photo in facebook...ok..see u nxt time..




0 comments on "ni la kwn aku n mke aku yg blum 'putih' sbb sunburn"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN