Wednesday, October 5, 2011

mcm2 cte ad.....

Posted by cahayaberbisikan at 8:06 PM
hm,korg nak tau tak mcm2 blaku dlm 2,3hari ni...siang tadi wktu lab programming aku pnye pencil case bleh tanggal zip dia...masyaallah..yela klo nk pk blik logik la dia tanggal kot..mmndgkn aku dh gne start msuk matrik lagi..tpi nk wt cm ne dh aku syg gler kt pncil case aku tu...dlu mse kt mtrik pncil case aku la yg pling bsar n bnyk muatan..hahahah...klo pracmate aku tgur msti psal pncil case tu...smstnye diorg akn kte "besarnye pencil case ko" hahaha..mmg aku dh hafal dh bnde tu yg diorg nk ckap...pling tak pn diorg akn ckp "bnyknye brg ko" mmg le jd bnyk..aku sumbat aku pny gam,kalkulator tercnte,stapler, n mcm2 lg la khazanah aku..opss lpe plak,notepad or sticky note pn ad skali...hahahah...normal ah tu..korg ade ke??? huhuhu..tpi esk aku dh tak bleh bwk dah 'diorg' tu sume lg..that's mean yg aku kne deduct aku pny brg la..takpela nnt ble aku free aku g bli yg lg bsar ckit dr yg skrg la..pastu mse hari isnin lpas plak, tak psal2 markah lab report BEL aku kne tolak...sumeny gre2 lambat..patutle aku tgk kt nme penuh aku yg best tu ade huruf 'L' bmksd lmbat..tu pn aku tdgr instructor aku dok bcrte dgn group sblh workbench aku..tkjut + mke ketat ble aku dgr cm tu..tpi bkn sngje pn..korg bygknlah..library dgn bgnan c10 tu bknnny dkt pn...so kitorg pn g la solat zohor dlu kt library tpi mnelah kitorg tau yg bas akn lmbat amk kitorg...around 15min kitorg lmbt kot..instructor kitorg pn kte "lain kali dtg lab dlu then baru g solat n jgn nak slhkn bas ye...n tak adil kt diorg yg dtg awl tu"  hmmm...nmpknye 1st report BEL dh dh kne deduct markah..nk wt cm ne kn??? dh nasib bdn....well,experience is a good teacher..from experience n our mistake we learn on how to be a better person...right???? ok,lg 1 brte baik utk aku sndri la...mgkin next month kitorg ad trip ke perkampungan org asli a.k.a trip ke cameron highland..actually trip tu 2in 1 la...mmndgkn phang tu mmg dh ade org asli itself..hahaha..tp bkn bnde tu kot yg cheq nk habaq tpi cheq jd ajk pengangkutan n keselamatn utk trip tu nnt...hahahah..1st time kot...nk jge dri sndri pn blum tntu lg inikn nk jge dirg yg bpuluh2 tu..hahahah..tkpe prmlaan yg baik utk dri aku spye jd yg org yg btggungjwb....huhuhu..can u all imgne nnt cm ne aku jge diorg??? hahahah...okla..tatatitituuu...nntikn next entry aku ye...bye2..assalamualaikum...

0 comments on "mcm2 cte ad....."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN