Friday, October 14, 2011

i need to rest...

Posted by cahayaberbisikan at 11:46 PM
hmmmmmmmmmmmmmmmmm.......ni aku tak tau la brpe harkat pnye mngluh....tpi mmg ni la yg aku mmpu lakukan utk 2hari ni kot..org tye aku just mmpu snyum or pling ok ckit pn aku ckap 2,3path ayt je...ola,mira pn dh perasan aku lain je 2hari ni..tak bnyak ckap..actually, side reason aku jd cm ni sbb ulser kt mlut...so yg aku mmpu ialah snyum je la...aku ni mmg sng ckit kne ulser...wlpn berbotol2 air masak aku mnum...ntahla..mgkin cuace tlampau pnas n aku kne tgkatkn lg berbotol2 mnum air..parctce makes perfect...mmg 2,3hari ni aku cm ltih n lesu tak bmye je...mke pn cm tkde perasaan...aku baru je hbis test bec tdi..aku serahkn pd kuasa allah  n tawakal je la...ingat nk stdy tpi mmg aku dh tak larat dh ni...mte pn dh kuyu..mmdgkn mte aku mmg 'cute gler' a.k.a sepet so can u all imgne how my eyes will be?? mggu ni aku pn cm krg tdo n wktu tdo pn tak btul dah...hah,siang tdi aku jumpe shah dkt sblah atm yg kt bus stop tu..nice talking to n meeting him...dh dkt sbln kt cni bru jmpe dia...to fasli,thank's 4 yr willingness to call me...happy birthday n happy holiday..nnt,kte jmpe ye,,,ad hadiah utk kamu...hahahahaha...apela agkny aku mrepek n merapu kt cni ntah...ni la aku ble dah ngantuk mlelah merapu n mrepek je...hahahahaha..okla...tgn aku pn dah lemah tak bmye je nk mnaip ni..tomorrow nver die,as it nver die so i'll trying to post a new entry ok...bye2..to mummy...happy 46th birthday...nnt blik,org bg hdiah jgak ea...

0 comments on "i need to rest..."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN