Monday, October 24, 2011

Posted by cahayaberbisikan at 9:29 PM
smlm mmg best wlpn in fact aku mmg tak ske hari ahad...yela korg nk tau tak sbb ap aku happy n ske ahad yg smlm tu???? sbb smlm aku hang out n spent time dgn family aku..best tu...smlm fmily bf akak aku pn ad skali tpi papepn tak kisahle sape pn ad yg pntg aku enjoy throughout the day ...not 1 whole day la but just bbrpe jam je actually..hahaha...yela aku geram seh dgn ayh aku...tak hbis2 knekn aku...can u imagine yg bpak aku bleh call dlm pkul 12 lbh n wktu  2 dh msuk wktu zohor pastu dia kte lg bpe mnit dia smpai..pnyela aku kelam kabut thp dwe g mndi wlpn sbnrny aku mmg dh mndi n g solat zohor pastu...yela bpak aku tu sbnarny pantual ckit...tpi rpeny smlm aku kne tpu je...ble aku dh cyap pkai lwa2...( "lwa ke??") pape jela...then pkul 1.30 pn dia tak smpai lg...aku pn apelagi sms la mak aku..n mak aku ckp bru smpai smpang 5 je...adoi..korg tau tak yg tmpt tu jauh lg nk smapi bp...adoiiii...at last dkt2 pkul 3 bru diorg smpai..n ble aku msuk dlm krte ayh aku bleh sengih cm kerang busuk...aku on ape lg..."ayh ni macam keling la" tu la ayat 1st aku...hahahah...anyway bapak aku tu mmg jnis tak kisah n kitorg ni mmg dh biase grau2 cm tu pn...hahahaaah....rpeny diorg g rmh fmly bf akak dlu n drop akak aku kt rmah diorg...hmmmm...hampehhhh btul...geram pn ade tp tak lme pn geram aku tu....hahahahaha...pastu mak aku bg tupperware n dlm dia ade nasi mnyak...mati2 aku ingtkn ckit je tapi rpeny bnyak seh...at last, kak norli kne buli dgn aku...hahahah..tpi ttp ade lg wlpn dh share dgn kak norli n aten..korg nk tau 1/4 drpd nasi tu dh msuk dlm tong smpah...klo la diorg tau msti aku kne bebel pnyela..yela dhle nsi tu mak n ayh aku yg msak...tpi nasi tu dh selamat pn msuk dustbin...kecian diorg kn?? jahatny aku...astaghfirullahaladzim.... pastu kitorg hangout kt bp mall n intention aku sbnrny nk g bli printer je  but at last aku g beli laptop jgak...n printer ayh aku kte nnt dia je yg blikn..hahaha...so officially i'm posting my new entry today  by using my new laptop..hehehehe...launching my new laptop la kot lbh kurg ...(ehhh,yeke???)... dhle..till there 4 tonight...bye...assalamualaikum....

0 comments on " "

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

my passion...my soul... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal

I LOVE MISS CAHAYABERBISIKAN